Početna Turizam Poslije dugo godina objedinjena turistička ponuda Boke na sajmu u Beogradu

Poslije dugo godina objedinjena turistička ponuda Boke na sajmu u Beogradu

2

Turistička organizacija Herceg Novog sa predstavnicima hotelske privrede predstavlja se na četvorodnevnom Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

Prema riječima Dalibora Vukovića iz TO, prvi put se predstavlja objedinjena ponuda turističke privrede Boke, na istoimenom štandu. Na njemu su predstavnici hotelske privrede Herceg Novog, Tivta i Kotora.

Od hercegnovskih hotelijera ponudu predstavljaju Lazure Hotel&Marina, Institut Igalo, ACD, Hunguest hotels sun resort, agencije Bokaturist i Trend travel.

– U fokusu je promocija preostalog dijela Praznika mimoze, naročito segmenta “Ljubav u doba mimoze” i završnica praznika. Uz to, promovišemo Orjen i novsko zaleđe, Avanturistički park, ali i hotele Lazure, novi hotel Carina u Kumboru. Pored toga predstavljamo i dualni koncept ponude “dva doživljaja u jednom danu – more i planinu – ističe Vuković.

Veoma je dobar odziv privrednika, a oni koji nijesu na sajmu poslali su promo materijal. Svi su se odazvali i pozivu za kreiranje nagradnog fonda u okviru nagradne igre koja traje sva 4 dana sajma.

– Igra je zamišljena kao slikavanje gostiju za pultom Boka sa dvije mažoretke, a nagrađeni će dobiti trodnevni aranžman za 7, 8 i 9 mart. Biće “dodijeljeno” 5 aranžamana za dvije osobe u hotelima koji ponudu predstavljaju na sajmu – kazao je Vuković.

On je naveo da su već imali niz sastanaka sa predstavnicima turističke porivrede Srbije i drugih zemalja učesnica sajma, ali je o nekim konkretnim aranžmanima još rano govoriti, budući da preostaju još dva dana manifestacije.

2 Komentari

  1. Da vam kažem, nastup Herceg Novog na sajmu je najblaže rečeno – katastrofa! Jedan mali štand dijele Novi, Kotor i Tivat. Zato Budva, odnosno TO Budve, imaju zakupljen veći prostor nego kompletan preostali dio Crne Gore, skupa sa skijalištima. Neatraktivno do sivila. Treba narod posjetiti da TO prihoduje 80% od naplaćenih boravišnih taksi, a samo Beograd bi bio dovoljan da turistički “usreći” cijelu Crnu Goru. To je jedino TO Budve shvatila. Osim toga, niko od odgovornih iz TO HN nije kontaktirao veliku većinu od ugostitelja i iznajmljivača, sa pitanjem da li je neko (ili većina) zainteresovan za učešće na sajmu i ima li nekih prijedloga.
    Generalno, razočaran sam.

    19
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code