Početna Naslovna Poslije dva prekida, u četvrtak nastavak Skupštine opštine Herceg Novi

Poslije dva prekida, u četvrtak nastavak Skupštine opštine Herceg Novi

18

Predsjednik SO Herceg Novi, Nikola Samardžić, zakazao je treći put 13. redovnu sjednicu lokalnog parlamenta, odnosno njen nastavak za četvrtak, 2. jul.

Podsjetimo da je prethodno u dva navrata, na zahtjev koalicije na vlasti Samardžić prekinuo zasjedanje s istim obrazloženjem da nema uslova za rad u postojećem ambijentu u Budvi i državi.

To su iz opozicionog DPS-a okvalifikovali kao politikanstvo i bijeg od lokalnih tema. Jer, čeka čak 27 tačaka s dnevnog reda, koje su važne za građane Herceg Novog.

Sjednica lokalnog parlamenta je počela i prekinuta prvi put 19.juna, nastavljena 25.juna i treći put je zakazana za 2.jul u 9.30.

18 Komentari

 1. Svaka kvam cast da ste toliko podigli porez na nepokretnost ko da su stanovi sve mladji i mladji svake godine su sve veci i veci porezi za njih.
  + porez
  + voda
  + parking gori nego sto je bio
  + ……… da ne nabrajam

  – glasa vise od nikoga koga poznajem necete vidjet

  32
  10
 2. Dragi političari, pozicijo i opozicijo!
  Vi sve u ime naroda, a sve po narodu.
  Sto su nam u aprilu dosli onoliko racuni za struju? Zašto pored nase bolnice moramo u Kotor ili Risan da se lijecimo?
  Zašto se i dalje ispušta kanalizacija u more? Zašto je prlilaz svakoj školi u našem gradu rizičan? Zašto i po kom osnovu plaćamo parking mjesta, a ono je javna povrsina? Ima još pitanja. Suština je da ste i jedni i drugi isti – samo vas fotelja zanima.

  49
  4
  • Pa ako radi za dobro Srba neka raskine koaliciju sa strankom koja je podrzala zakon protiv koga se diglo pola Crne Gore , pa pregledaj glavu kad budes imo vremena !
   Ne on radi samo da bude njemu dobro i druzini oko njega , cak i onaj krst sto ga je nosio prije neki dan mislim da nosi radi stolice jer nositi krst a smijati se ujedno nije nimalo lijepo !
   Cak neznam ko mu je dozvolio da ga nosi jer to nije zasluzio po nikom osnovu !

   19
   9
  • Cukar ti nisi nimalo dobro , da on radi za dobro srba sad bi raspiso izbore i obnovio ovu vlast ovako niko nezna sta ce biti sledece godine !

   11
   8
 3. Predlazem:
  Da Kruso kupi nedje pet-sest djilkosa.
  Odrze sjednicu Skupstine Opstine u “Rafaelo”
  Ostali scenarij prepisati iz Budve.
  I to je to, sve po pravdi i “zakonu”

  15
  18

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code