Početna Sport Poslije više od 3 decenije ekipe Splita i Zadra na košarkaškom turniru...

Poslije više od 3 decenije ekipe Splita i Zadra na košarkaškom turniru na Karači

0

Međunarodni košarkaški turnir „Karača 2019“, u organizaciji KK Galeb, a uz podršku Opštine Herceg Novi biće odigran od 24. do 26. maja na Karači u Starom gradu.

Posebna draž turnira biće timove iz svih krajeva bivše Jugoslavije, jer na Karači će igrati ekipe KK Split, KK Zadar, KK Zvornik basket, KK Pro basket, KK All Star i domaćini KK Galeb.

– Prvi put nakon 34 godine ekipe Zadra i Splita dolaze u naš grad. Da li će na turniru zaigrati neki novi Ćosić, Kukoč, Rađa, Đorđević…? Dođite da uživamo u prazniku košarke – pozivaju organizatori.

Turnrir ime nosi po legendarnom igralištu, koje decenijama brusi nove bisere igre pod obručima. Karača – mjesto odakle su karijere započeli Perović, Kovačević, braća Subotići, Savovići i druge legende novske košarke, okupiće od petka do nedjelje neke nove talentovane klince.

Svečano otvaranje zakazano je za 24. Maj u 19:30, kada će na terenu bitu organizovano takmičenje u šutiranju i košarkaškim vještinama uz prigodan zabavni program.

Turnrir će otvoriti utakmica između KK Galeba i KK All Star u subotu, 25. maja u 10:30, u 11:30 snage će odmjeriti KK Zadar i KK Zvornimk Basket, a u 12:30 KK Split i KK All Star.

U popodnevnim terminima sastaće se u 18:30 KK Zvornik i KK Pro Basket, u 19:30 KK Galeb i KK Split, a u 20:30 KK Pro Basket i KK Zadar.

Utakmica za 5. mjesto na programu je u nedjelju, 26. maja od 10:30, za 3. U 11:30, dok je finale zakazano za 12:30. Nakon finalne utakmice biće upriličena dodjela nagrada i ceremonija zatvaranja turnira.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code