POSLJEDNJE PRIPREME ZA DOČEK NOVE GODINE NA ŠKVERU

POSLJEDNJE PRIPREME ZA DOČEK NOVE GODINE NA ŠKVERU

147
0
Podijeli

Natkrivena bina na novskom Škveru pored spomenika kralju Tvrtku, na kojoj će 31. decembra i naredne noći nastupiti poznati bendovi iz regiona biće postavljena u subotu.

To je dio dogovora između direktora Agencije za upravljanje gradskom lukom Igora Svilanovića i predsjednika opštine Dejana Mandića.
– Traju posljednje pripreme za doček Nove godine prvi put na obali mora, po planu. Očekujemo da svi koji budu odlučili da na Škveru dočekaju 2014 i provesele se i naredne noći, da će biti zadovoljni, pogotovo što će sve biti uljepšano veličanstvenim vatrometom – kazao nam je Svilanović.
Vrijeme je do sada organizatorima išlo na ruku za čišćenje i orezivanje palmi i pripremu za postavljanje bine kako bi muzičari – obavili tehničke probe.
Opština Herceg Novi daje najveću podršku novogodišnjoj proslavi, uz producentsku pomoć JU Hreceg fest i finansijsku Turističke organizacije Herceg Novog. Sve će koštati 40.000 eura, kazao je prvi čovjek grada Dejan Mandić, koji je napomenuo da će veći dio sredstava izdvojiti upravo lokalna samouprava, a ostatak sponzori i javna preduzeća.
Novogodišnja ponuda predstavljena je i na sajmu u Kragujevcu krajem novembra.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code