Posljednji sportski vikend 48. Praznika mimoze: Karate, šah, streličarstvo

Posljednji sportski vikend 48. Praznika mimoze: Karate, šah, streličarstvo

0
Podijeli

Iako je 48. Praznik mimoze svečano zatvoren prošle nedjelje, ostao je još jedan vikend sportskih nadmetanja uvrštenih u ovogodišnji program.

U Sportskom centru Igalu u subotu je na programu XX Internacionalni karate turnir Kup Mimoza2017, u organizaciji Karate saveza Herceg Novi. Očekuje se učešće oko 500 takmičara iz naše zemlje, Srbije, Makedonije, Albanije, Bosne i Hercegovine,  Hrvatske, Bugarske.

Picerija i restoran

Šah klub Herceg Novi 1949. organizator je dva memorijalna šahovska turnira – VII Memorijalni šahovski turnir Obrad Manojlović i III Memorijalni šahovski turnir Đorđe Konjević. Oba će se održati 25. februara u Institutu dr Simo Mološević u Igalu. Najavljeno je učešće preko 30 takmičara iz više od 10 klubova.

IX Streljački Kup Mimoze 2017, u organizaciji streljačkog kluba za leteće mete Herceg Novi, održaće se na streljani na Kamenom, 25. i 26. februara. Predsjednik kluba, Nikola Perišić kazao je da će takmičenje biti održano i pored najavljene kiše, ali da će se u slučaju olujnog vjetra prvi dan skratiti, pa to nadoknaditi drugog dana takmičenja.

Očekuje učešće strijelaca iz Užica, Stare Pazove, Zrenjanina, Dubrovnika i Nove Gorice i Crne Gore.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code