Posljednji vikend avgusta u znaku VI Međunarodnog moto skupa u Igalu

Posljednji vikend avgusta u znaku VI Međunarodnog moto skupa u Igalu

15
Podijeli

Na plaži Ušće u Igalu najstariji i najveći moto klub u Crnoj Gori, hercegnovski  MC Cruiser,  uveliko priprema  VI moto skup  za 25, 26. i 27. avgust. Očekuju veliki broj bajkera, motorista i ljubitelja dvotočkaša iz čitavog regiona, za koje pripremaju bogat trodnevni program.

Ove godine će na rok koncertima nastupiti pet bendova: u petak sviraju grupe “Falcons” iz Rume i “Krugovi u žitu” iz Trebinja, a u subotu “Rebeka“ iz Nikšića, „The great spirit“ iz Sremske Mitrovice i “Supermensi” iz Šapca. U subotu će biti organizovan defile motora kroz grad i bajkerske igre na plaži. Osim dobre zabave, za goste će biti obezbijeđeni večera u petak, ručak u subotu i doručak u nedelju.

Picerija i restoran

U želji da se i ovoga puta dokažu kao dobri organizatori i još bolji domaćini, članovi moto kluba MC Cruiser  urediće teren za kamp, u koji su već počeli da pristižu prvi bajkeri.

Od prvog skupa 2012. godine u Igalu, narednih u Bijeloj, pa opet u Igalu, odziv je sve veći. Zato vjeruju da će ovo biti najmasovniji i najbolji  skup do sada. Domaćini iz moto kluba MC Cruiser obećavaju dobar provod i lijepo druženje u opuštenoj atmosferi na samoj obali mora. Pozivaju stare i nove prijatelje na svoj VI moto skup, čiji su pokrovitelji Turistička organizacija i Opština Herceg Novi.

15 Komentari

 1. Sve vam je Kurozna do detalja tačno napisao kako je bilo i da ne zaboravimo da su u hotelima bili 90% zapadni turisti.
  A sada pola putničkih vozila sa kojima su došli turisti ,nebi prošli Tehnički pregled u Opštini Herceg Novi.
  Sa ovim sam vam sve rekao.LP.

  6
  12
 2. Novljani zaboravili kako se do 1991.godine imao kulturni turizam u Novome pa da ih podsjetim.U svakom hotelu lagana muzika,u diskotekama u zatvorenom prostoru(da nikome ne remeti san)do zore dobar provod.U motelu u Sutorini Lepa Brena.Tacno se znalo gdje je kome mjesto.Da su tada ovi motociklisti postojali(ne zbog vrste muzike)vec zbog decibela i njihovog ponasanja smjesteni bi bili u Perovom dolu iznad Borica.

  19
  15
  • Zaboravili ste da podsjetite na Admiral prije i poslije ’90. i ono “… ajde ‘vamo Zorane da pijemo sve do zore”. A čulo se od Savine do Igala preko Španjole sve do zore. Za moto susret čestitke organizaciji!

   12
   3

Ostavite komentar

*

code