Početna Društvo Pošta u Igalu sa skraćenim radnim vremenom

Pošta u Igalu sa skraćenim radnim vremenom

9

Već drugu sedmicu pošta u Igalu radi skraćeno radno vrijeme sa korisnicima, samo od 8 do 15 časova. Jedan broj radnika je inficiran, pa je takvu organizaciju posla nalagala epidemiološka situacija, potvrdio nam je upravnik Regionalnog centra pošta Herceg Novi, Zoran Kaluđerović.

-Takvo radno vrijeme je privremenog karaktera. Na ulazu u poštu o tome smo obavijestili korisnike. Čim se naši radnici vrate radićemo cijelog dana,do 20 časova, jer nam je to interes. Nadam se da građani imaju razumijevanja- istakao je Kaluđerović.

Na poštu u Igalu je oslonjen veliki broj penzionera ovog mjesta , pa će zbog aktuelne isplate penzija i plaćanja računa mnogi možda duže čekati.

Ostale pošte u Herceg Novom, Bijeloj, Baošićima, Zelenici i Meljinama rade normalno radno vrijeme.

-Prema sutuaciji organizovaćemo posao- ponovio je Kaluđerović.

9 Komentari

  • Hahaha…jasno je da državni službenici jedva čekaju da idu na bolovanje…a ovi koji rade kod privatnika, ne idu ni kada su bolesni.
   Ako bi smo se uozbiljili na čas, pravo pitanje koje bi mogli da postavimo sebi jeste – zašto dozvoljavamo enormno povećanje državne ili lokalne administracije? I zašto to pitanje ne postavimo kao uslov i ovoj i svim narednim vlastima…kao ispit poštovanja jednakosti među nama, npr. na lokalu?

   9
   1
   • Za tvoju informaciju kad sam ja poceo da radim u postu Igalo bilo nas je 23 radnika a sad nas ima 11 . Tako da je smanjen broj radnika na minimum ! A pitaj Podgoricu koliko ih radi u administraciji gore .

    4
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code