Početna Društvo Postavljanje kamena na Šetalištu Pet Danica prolongirano, asfaltiranje rivijere sljedeće sedmice

Postavljanje kamena na Šetalištu Pet Danica prolongirano, asfaltiranje rivijere sljedeće sedmice

14

Iako je rok za završetak radova na Šetalištu, na potezu od tvrđave Forte Mare do hotela Plaža, kako su najavljivali iz lokalne uprave, bio 1. maj, radovi će, ipak, biti prolongirani nekliko dana. Da su zastali radovi već nekoliko dana, ukazuju i građani, koji su nam se više puta javljali tražeći objašnjenje nadležnih.

Potpredsjednica Opštine Herceg Novi, Danijela Đurović kazala je za Radio Jadran da je razlog prolongiranja završetka radova zapravo prioritetna dionica na rivijeri.

– S obzirom da smo se obavezali da do 1. maja uredimo obalu duž herecgnovske rivijere, gdje radimo više poslova istovremeno, da bi sve bilo spremno za asfaltiranje, koje kreće naredne sedmice, radnici sa ove dionice angažovani su na podizanju novih parapeta u Đenovićima, Baošićima i Bijeloj. Očekujem da će se već sjutra vratiti na ovu lokaciju – informiše Đurović.

Ona dodaje da će asfaltiranje i uređenje rivijere biti gotovo u planiranom roku.

Takođe, nakon manjeg kašnjenja nastavlja se i popločavanje poteza do hotela Plaža. U planu je i oplemenjvanje prostora izgradnjom novih odmorišta.

Iako ti radovi nemaju direktne veze sa postavljaljem kolektora, u loklanoj upravi su htjeli da ovu frekvetnu dionicu Šetališta dodatno urede, dodajući pižule i zelenilo.

14 Komentari

  1. Evo na Svetu Nedjelju betonjerke prema Muzeju Štumbergera nosivosti 30 tona dje je ograničenje 5.tona da se zahvale biračima. nema nidje narrodne milicije i odbarane.

  2. SAO OBEĆANJA,OBEĆANJA,OBEĆANJA I TAKO U NEDOGLED. NEBITNO JE VIŠE KOJA JE STRANKA. DA LI SE GRAĐANI NEŠTO PITAJU? IZABRALI STE OVE LIKOVE DA VLADAJU,SADA IH PITAJTE ,ZAŠTO NIŠTA NE RADITE,ZAŠTO NIŠTA NE FUNKCIONIŠE? MIJENJAJTE IH,BAŠ ME BRIGA KO JE KOJA STRANKA,NISMO NAVIJAČI. AKO OVO NARODU ODGOVARA ,BOLJE I NE ZASLUŽUJE !!!

  3. Nikšićani su stali kao što stanu svake godina pred sezonu. Sad će ucjenjivanje, pa tek kad im nešto plate, navrat nanos popločavanje kopanje i zatrpavanje kao i prošle godine. I pretprošle. Vjerovatno i naredne. Ja se više ne sjećam da je šetalište bilo ikako već raskopano. Za ovo mučenje izvođače u zatvor, a svu novsku vlast u ludnicu, to bi bilo pravedno.

  4. U najavi je poplocavanje setalista od barona do mimoze u trajanju mjesec ipo dana a po obicaju bice i duze. Ova vlast sluzi sana sebi da bi primalu nadprosecne plate i gradjanima zagorcavali zivot.Veselo.

  5. Lokalna uprava je do sada jedino obećavala a skoro ništa nije realizovala. Ovih 320 metara za koje je uvjerljivo rečeno da će biti završeno do kraja aprila nije ništa novo, niti iznenađenje što nije završeno jer nismo ni očekivali ali način na koji je posao rađen to je toliki fuš da neće ugrađene ploče dočekati da se završe radovi. Pola ih se odvalilo po rubu a one po sredini kada se hoda po njima “klepeću” i jedino što će im biti svrha je da narod zapinje po mrklom mraku i lomi noge i glavu kao na dionici od Tople do Škvera. Ova vlast je prevazišla nesposobnošću samu sebe i sve ostale koji nisu u stanju bili da barem nešto napeave da traje. Sramota me što ovako pišem ali zasluži ste sve kritike ali vi srama nemate tako da mi građani se sramimo umjesto vas pred turistima i gostima koji još uvijek dolaze.

    • Tačno tako.Pošteni građani se stide od prijatelja, gostiju, turista koji im plate krevet, a oni uzdignute glave, ponosni na svoje neznanje, nerad, lopovluk i nepotizam.
      Užas!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code