Početna Društvo Postavljeno devet “ležećih policajaca” duž novske rivijere

Postavljeno devet “ležećih policajaca” duž novske rivijere

8

Na nekoliko lokacija duž rivijere, na donjem putu od Zelenike do Bijele, kao i u Njivicama, postavljeni su usporivači brzine, tzv. ležeći policajci, kako bi vozači brzinu prilagodili putu kroz naselje.

komunalnostambeno.me

Ležeće prepreke postavljene su u Zelenici kod stare škole, u Kumboru kod pumpne stanice, u Đenovićima kod kompleksa Fanfani i kuće Tomanovića, u Baošićima kod lokala San Tropez i zgrade Crvenog krsta, u Bijeloj kod bazena i na lokaciji Kozara. Osim toga, još jedan usporivač brzine je i na Njivičkom putu.

Picerija i restoran

Ove upozoravajuće izbočine  na putu postavili su zaposleni u sektoru za održavanje lokalnih puteva, Komunalno Stambenog doo, po nalogu Sekretarijata za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost.

Kako su nam kazali u ovom sektoru, najviše aktivnosti trenutno imaju oko košenja putnog pojasa, zatim u zaseocima Prijevor, Malta, Kruševice i Vrbanj, a od sjutra počinje i uklanjanje šuta pored kontejnera, počev od Kamenara.

8 Komentari

 1. Postavit treba leżece policajce na svaki kilometar puta kroz naseljena mjesta .Gospodo vozite po propisu pa nece trebat lezeći policajci .nije vama kriva drzava no vasa nesavjesna voznja .Uvijek vam je neko kriv . Očistite prvo svoje smeće pa odite nekom nesto rec .koliko ima onih sto su poginulu zbog nečije brze voznje .

 2. Sekretarijatu za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost dostaviti fakture za ostecenja vozila i potrosne materijale – postavili su lezeceg policajca na neosvetljenom djelu puta bez ikakvog upozorenja. Gospodo, dva dana prije radova se stavi upozorenje i zutom trakom obiljezi dje ce biti nesto sto nije bilo – da se vozaci upoznaju. Zatim se provjeri jesu li svi uslovi za uocavanje tog idiotizma prisutni. E onda oruk.
  Juce sam za vrlo malo zavrsio u kucu koja ima vrata garaze na magistralni put.

  I da, to je regionalni put koji je veza ka granicnom prelazu – 4 lezecih na 1.2 km ? Ko ce nadoknadit stetu na vozilima mjestanima koji moraju 2 ili vise puta dnevno, 6 puta nedeljno preci preko tih lezecih.

  Dajte mi alternativni put bez lezecih policajaca. Ne zanima me zbog cega je stavljeno toliko i tamo, zbog mene nije!

  7
  3
 3. Sve su oni postavili, osim upozorenja-znaka da se nailazi na ležeći! Rasturiše se auta juče! Ako se radi, neka se uradi sve kako treba! Ali ovo je Crna Gora….

  2
  3
 4. bolje bi im bilo da se posvete malo krpljenju rupa po magistrali i kroz grad nego sto dodatno montiraju prepreke koje moramo izbjegavati kao da igramo Super Marija… U blizini stare skole u Zalenici je neko bas promucuran zakljucio da lezeci treba postaviti maltene u krivinu… Provozajte se malo kroz Zaleniku pa vidite da li tamo treba postavljati lezece ili krpiti rupe… Postoje metode da se nesavjesni vozaci dovedu u red, pa ih iskoristite gospodo, nema potrebe da svi ispastamo zbog bodala koje voze kako voze i ovih sto postavljaju lezece i gdje treba i gdje ne treba…

  4
  3
 5. ODLIČNO bas su riješili problem svaka im čast mozgovi kako su se samo sijetili lezecih policajaca na Njivičom putu na 1 km puta ima 4 lezeca policajca. Bolje bi im bilo da uklone parkirana vozila na tom dijelu puta koja smetaju za bezbjedno mimoilazenje vozila iz suprotnog smijera.

  16
  4
  • Ili da su na istom tom njivičkom putu sanirali ona grozna ulegnuća od prekopavanja za rasvjetu (ili šta već) na svakih 20 metara. Otpadaju bubrezi i sve ostalo. Isti problem je u Ribarskoj i na izlazu iz iste, ovo je teški nemar. Pa, 1998 je bilo kao u Njemačkoj, danas ništa bolje od Sirije

   4
   2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code