Početna Društvo Povoljnije: Ponovljeni javni pozivi za sezonski zakup objekata i lokacija

Povoljnije: Ponovljeni javni pozivi za sezonski zakup objekata i lokacija

8

Opština Herceg Novi objavila je treći javni poziv za davanje u zakup objekata i lokacija za postavljanje privremenih objekata sezonskog karaktera od 1.jula do 10.oktobra, na 14 lokacija u Igalu, 5 u Meljinama i jednoj u Zelenici.

Minimalne početne cijene zakupa za taj period kreću se od 258 do 563 eura.

Opština Herceg Novi objavljuje i drugi javni poziv za davanje u zakup objekata i lokacija za postavljanje privremenih objekata sezonskog karaktera u istom tromjesečnom periodu, na 2 lokacije u Igalu, dvije na Toploj i jednoj u Herceg Novom. Minimalne početne cijene zakupa kreću se od 92 do 546 eura mjesečno.

Takođe, Opština Herceg Novi objavlila je prvi javni poziv za davanje u zakup lokacija za postavljanje privremenih objekata u periodu od 3 mjeseca sa mogućnošću produženja trajanja ugovora, na lokacijama u Igalu, kod Parka Ilije Zekovića i kod Pošte. Minimalna cijena zakupa mjesečno je 160 odnosno 190 eura.

Rok za podnošenje ponuda je sedam dana od objavljivanja javnog poziva.

Javno nadmetanje – aukcija održaće se u utorak, 16. jula u 8.30 h u velikoj sali Opštine Herceg-Novi u prisustvu prijavljenih i registrovanih učesnika za svako nadmetanje ponaosob. Registracija učesnika obaviće se istog dana na istom mjestu, pola sata ranije.

Zainteresovani uvid u ponuđene lokacije mogu ostvariti u kancelariji broj. 88 na trećem spratu – Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg Novi, u vrijeme prijema stranaka.

Bliža obavještenja po osnovu ovog javnog poziva se mogu dobiti na telefon: 031/321-052 lokal 260 ili neposredno u kancelarijama Direkcije za imovinu i zastupanje u zgradi Opštine Herceg-Novi, u vrijeme prijema stranaka.

8 Komentari

 1. Ako se do sada nije uspjesno dalo u zakup to sto se nudilo – onda nesto nije u redu. Pa to se vidi iz aviona. Šta nije u redu? Pa neka razmisle i za dogodine smisle bolju ponudu. Ali tek nakon konsultacija sa ljudima koji rade taj posao i bolje znaju što im treba, mještanima koji isto bolje znaju gdje ne treba postavit standove itd. Da su se pitali do sada bilo bi više srece.

  4
  1
 2. Blam zivi …postavili 7-8 kucica(standova) koji ne izgledaju ni malo jeftino vidi se da su ulozili a niko ziv da uzme jer je blam gde su stavili ljudima da prodaju na kraju igala na samom putu prena crkvi i luna parku. Pa tu prvo niko nikad nista prodati nece plus treba da stavi robu ili bilo sta i onda da mu svakih 2 minuta auto prolazi i nanosi prljavstinu , prasinu i sve ostalo a da ne govorim o kontejnerima koji su metar od prvog standa do kojih moraju doci veliki sleperi da prazne …. Neka je jednostavno tebe blam tudjih blamova a njih ne.

  15
  1
 3. Da li vas je sramota da stavite standove na pocetsk ulice Dr,Svetozara Zivojinovica???Put koji je dvosmjeran i vodi u naselje, u crkvu ,groblje,stadion i hotel Novi i apartmane novi nije ni sada uvjetan jer se dva auta ne mogu mimoici.Umjesto da ste rasirili put ,vi stavljate standove.Kad kamiom prazni smece svi stojimo u koloni jer se zbog uskog puta me moze proci.Tu je sad i luna park iz kojeg djeca odma izlaze na taj uski put.Molim ove koji su ovo dozvolili da povedu djecu i sa njima prosetaju ovom ulicom i svrate na stand da nesto kupe.Prije toga da se pomole Bogu da se oni i djeca vrate zdravo kuci!!!!

  13
  1
  • Nije opstinska jer kompletni prolaz(sve sto je poplocano) i sve zelene povrsine pripadaju posti Crne Gore tako da ne znam cija je ideja da izdaju tudje!!!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code