Povrijeđeni Novljanin prebačen u Klinički centar

Povrijeđeni Novljanin prebačen u Klinički centar

16000
16
Podijeli

Kako Radio Jadran saznaje, teško povrijeđeni D.R. helikopterom je prebačen iz Meljina u Klinički centar Podgorice.

Iza 18 h stigla je viša državna tužiteljka koja obavlja uviđaj. Saobraćaj bi trebalo svakog momenta da se normalizuje. Manja vozila i autobusi su od momenta eksplozije preusmjeravani pored Centra bezbjednosti Njegoševom ulicom kroz centar Novog. Tertanjaci su ostali u koloni.

Picerija i restoran

U međuvremenu su iz kompanije Vektra Boka, koja gazduje Autobuskom stanicom, saopštili  da su svi putnici  nepovrijeđeni i bezbjedni. U trenutku eksplozije na magistralnom putu, u autu u pokretu, na peronu su bila tri autobusa i 70 putnika.

16 Komentari

 1. Milane porodica Roganovic pomaze one koji se lece smsom… kad neko strada cini se sta se moze… i taj ugasen zivot o kom pricate…verujem da bi se i za njega borili da je bilo sanse…
  2  5
 2. Milane da znate porodicu unesrecenog znali biste koliko je konkretno gospodja Branka Roganovic pomagala humanitarnu Akciju za Ivu Bijelic. Verovatno i jos mnoge… Samo sto novine o tome nisu pisale niti se zena javno eksponira… Ali je pomogla kako novcana tako i omogucajavuci sva sredstva koja bi bila od znacaja. Svi koji su radiki humanitarne akcije na trgu kod njih su bez naplate i jeli i pili u kaficu tako da ne pricate ono sto ne znate.
  8  5
 3. Za Gara,- jednostavno zacuti molim te !!!
  Ko moze da se ”zasladjuje” tudjom nesrecom- obojan kako god bio ?
  Kakve veze ima politika sa ovim ?….
  Da si rekao ” Ko mačem sječe,od mača će i poginuti” onda bi svi shvatili..
  Samo da to bude sa andjelima…
  8  1
 4. Kakvih komentara ima sramota Dule je mnogo dobar momak a to zna svak ko je makar jedan put stao sa njim a za transport sa helikopterom za njih bije problem jer imaju para a svako bi za svoje dijete platio neznam koliko samo da ga spasi. Jadni ste sa pojedinim komentarisala bruka. Dule molimo boga za tebe da prebrodis ovo i danam se vratiš.
  24  19
 5. Koliki primitivizam ljudi, kako vi mozete da uporedjujete uput za dijete sa covjekom kog je raskomadala bomba.Trenutci su bili u pitanju,a to da li je on kriminalac ili ne,ne mjenja cinjenicu da je covjek od krvi i mesa i da zasluzuje da mu spase zivot.Zalosno je sto se radujete tudjoj nesreci
  20  9
 6. Pukovniče Bjelajac, iz ličnog iskustva znam, griješite. Helikopter pale za svakog građanina kojem se može pomoći.
  Neka su ga povezli, svaka im čast!
  A da je sistem kriv što ovakva dešavanja ne spriječi i da mi, obični građani ni krivi ni dužni možemo biti i već jesmo. Žrtve ovakvih događaja, to stoji.
  14  4
 7. Doktori su tu da pomazu ne da sude. Sram vas bilo takvih komentara. A vi ako znate sve detalje i ko je ko i kakav a vi fino medju svedoke i eto dokaza da se zadrze iza resetaka. Ovako iza laznih nadimaka svi su pukovnici i djenerali.
  13  13
 8. Kada treba da se pomogne oboljeloj djeci skupljamo novac SMS porukama jer PIO fond nema dovoljno sredstava za liječenje oboljelih u inostranstvu. A evo sada se nekako našao novac za transport osuđivanog kriminalca helikopterom MUP-a Crne Gore. Istina, svi imaju jednako pravo na život. Ali u našoj državi izgleda neki više nego drugi.
  Po riječima doktora Milovana Sandića koji je u bolnici Meljine primio povređenog njegovo stanje je posle saniranja povreda bilo stabilno ali je ipak od strane porodice zahtjevan transport u Klinički centar Crne Gore. Znači nije bilo potrebe za tako nečim a samim tim i hitnosti ali je helikopter na nečiju inicijativu ipak podignut? Zašto uvijek ne upotrebljavaju helikopter kada su teške saobraćajne nesreće i kritična stanja u pitanju nego koriste ambulantna vozila za transport do Podgorice? Ispade da život jednog … vredniji nego život jedne starice ili djeteta.
  Porodico povređenog, Nadam se i vjerujem da će mladić preživjeti i da će vaša sredstva opravdati cilj. Ali Vas molim ako nekada čujete da je nekome potrebna ovakva ili slična pomoć, iskoristite svoje veze i novac koji očigledno imate i pomozite i drugima u nevolji na isti način.
  41  8
 9. Nevjerovatno… Maltretiraju cijeli grad i kada u medjusobnom obracunu neko od njih strada, drzava ih vozi helihopterom.A za neko dijete nikada ga ne bi upalili. Narode tako ti i treba.
  144  24

Ostavite komentar

*

code