Početna Društvo Požar na vozilu u Kamenarima

Požar na vozilu u Kamenarima

5

Zajedničkom intervencijom pripadnika Službe zaštite i spasavanja i DVD Bijela ugašen je plamen koji je prijetio da zahvati privatnu kuću u Kamenarima, nakon što se u garaži do kuće zapalilo vozilo.

Pričinjena je velika materijalna šteta na garaži, a uzrok požara biće utvrđen naknadno, potvrdio nam je načelnik Službe zaštite i spasavanja, Zlatko Ćirović. Požar je lokalizovan u 11.45 h, a jedna ekipa SZS još dežura na mjestu zapaljenja.

Služba zaštite i spasavanja primila je poziv za intervenciju u 11.05 h, nakon čega su se na mjesto požarišta uputila dva vozila sa pet pripadnika SZS, uz asistenciju 2 dobrovoljca iz DVD Bijela:

„Jednu ekipu smo povukli, jedna je ostala. Požar je ugašen oko 11:15h. Zapalilo se auto u garaži, materijalna šteta je velika, ali to će utvrditi nadležni. Kuća je spašena“, naveo je Ćirović.

Tokom gašenja požara struja je u Kamenarima bila isključena skoro uru. Na mjestu požara bili su i pripadnici policije.

U požaru je opektine zadobilo jedno lice koje se nalazio u blizini. On je zbog opekotina koje su zahvatile oko 40 odsto kože, na dalje liječenje upućen iz Opšte bolnice Meljine u Klinički centar Crne Gore.

5 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code