Poziv hotelijerima i izdavaocima da kreiraju aranžmane za Novu godinu, Praznik mimoze...

Poziv hotelijerima i izdavaocima da kreiraju aranžmane za Novu godinu, Praznik mimoze i predsezonu

5
Podijeli

Turistička organizacija Herceg Novog nastavlja sa nastupima na značajnijim sajmovima turizma, gdje  predstavlja gradsku i cjelokupnu turističku privredu, u kontekstu vrlo specifične, jedinstvene turističke destinacije, saopštavaju iz lokalne TO.

– Osnovni koncept naših nastupa jeste promovisanje vansezonske ponude, u čijem centru je turista za kojeg se kreira ponuda zasnovana na savremenim motivima, očekivanjima i iskustvima, uz predstavljanje festivalskih i kulturno zabavnih manifestacija, tematskih ruta, aktivnog, zdravstvenog, nautičkog, gastro, kao i turizma specijalnih interesovanja. Takođe je naglsak na promociji naše web stranice (www.hercegnovi.travel) i povećanju svijesti o ponudi putem novih medija i socijalnih mreža – navodi iz TO.

Picerija i restoran

Zato oni ponovo pozivaju sve hotelijere i izdavaoce smještaja da dostave predloge  programskih aranžmana u formatu za tri, pet i sedam dana, za Doček Nove godine 2018, Praznik Mimoze, kao i za period predsezone (do 15. juna).

– Molimo svu zainteresovanu turističku privredu da tematske aranžmane kreira i predloži nam ih što prije, kako bismo ih uvrstili u zajedničku ponudu grada, koju ćemo predstavljati na svim predstojećim nastupima. Značajno je što će naš grad, u sklopu zajedničkih nastupa Turističke organizacije Herceg Novi sa Nacionalnom turističkom organizacijom (NTO), dobiti prostor na dva od 16 bilborda koliko je na području Srbije obezbjeđeno za predstavljanje crnogorskih gradova i njihove ponude za Novogodišnje praznike – poručuju iz TO.

5 Komentari

  • Ako ste agencija, bolje da niste na tom sajtu. Katastrofalni opisi atrakcija Novoga i okoline. Prevod na engleski – amaterski. Da ne pricamo o tome da drugih stranih jezika nema. Neka plate nekog da napise odgovarajuce tekstove i prevode. Ovo je bruka. Kao da je neko pisao seminarski na prvog godini faksa.

 1. Očito pobrkani lončići. TO se oduvijek bavila promocijom destinacije! Aranžmane prave i nude tour-operatori. Kod nas i svuda u svijetu!

  3
  4
 2. Znate li sto znace dva bilborda u Novome?A vi kazete dva u Srbiji i te posenno apostrofira kao znacajno.Obratite paznju na izjave.Nemojte sami sebi stvarati probleme.

  3
  5

Ostavite komentar

*

code