Početna Društvo Poziv za prevoznike za pomorsku liniju Rose-Herceg Novi-Rose

Poziv za prevoznike za pomorsku liniju Rose-Herceg Novi-Rose

3

Opština Herceg Novi subvencioniraće i ove godine usluge pomorskog prevoza putnika za područje Luštice na liniji Rose-Herceg Novi-Rose, sa 25 hiljada eura.

Javni poziv za prevoznike otvoren je od danas do 24. februara. Plan linija u javnom prevozu putnika na moru obavljaće se po sljedećem rasporedu:

Rose – Herceg Novi / polasci od ponedjeljka do petka: 6,30 h, 13 h i 15,15 h, subotom 6,30 h i 13 h. Saobraćanje na liniji Herceg Novi – Rose biće od ponedjeljka do petka biće u terminima 13,30 h i 15,30 h, subotom u 15. 30 h.

Ponuđač je između ostalog dužan da dostavi dokaze: da shodno planu linija ima minimum 2 plovila i jedan rezervni motor, da ima zaposleno najmanje još jedno lice osposobljeno za upravljanje plovilom u javnom prevozu putnika. Takođe mora posjedovati polise obaveznog osiguranja od posljedica nesrećnog slučaja i za štetu počinjenu trećim licima za svako plovilo kojim namjerava obavljati prevoz putnika, dokaz o stečenom zvanju za mornara motoristu, odnosno voditelja čamca za pomoćnog mornara, ugovore o radu i prijave osiguranja zaposlenih za svako lice koje će obavljati prevoz putnika na moru. Uz to, neophodne su i dozvole za plovidbu plovila‐čamaca i dokazi o izvršenom redovnom tehničkom pregledu za svako plovilo pojedinačno, kojim se namjerava obavljati prevoz putnika, kapacitet‐nosivost 25‐30 lica.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude donijeće se u roku od 20 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

3 Komentari

  1. Bravo za Mikija Begovica ( niko ga ne zove Radivoje, valjda je i sam zaboravio da se tako zove)!
    Valjda ce i ovo čudo od zavere da prođe, pa cu i ja konačno zakoračiti tamo, gde mi je i mesto – uprkos svemu!?

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code