Početna Ekonomija PR Porto Montenega, Danilo Kalezić, jedan od laureta Pro.pr nagrade

PR Porto Montenega, Danilo Kalezić, jedan od laureta Pro.pr nagrade

0

Dobitnik godišnje nagrade PRO.PR, koju kompanija Apriori međunarodne komunikacije dodjeljuje u području komunikacijskog menadžmenta,  za „izuzetan doprinos razvoju PR-a kao profesije u zemljama Balkana“, je  PR menadžer kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro, Danilo Kalezić. Ovogodišnje priznanje dodijeljeno je sinoć, peti put na gala večeri u sklopu globalne PR konferencije PRO.PR, koja je održana od 7. do 10. aprila u hotelu Splendid. Iz Crne Gore, ovu prestižnu nagradu dobili su i portparolka Ministarstva prosvjete Crne Gore Marija Jovović i savjetnik za komunikacije i univerzitetski profesor, Radoje Cerović.danilo kalezic propr

– Izuzetna mi je čast što sam jedan od laureata ovogodišnjih PRO.PR nagrada. Ovo je do sada najveće strukovno priznanje koje sam dobio tokom devet godina rada u oblasti odnosa s javnošću, a posebno mi je zadovoljstvo što odluku o dobitnicima priznanja donosi nezavisna komisija koju čine istaknuti komunikacijski stručnjaci iz regiona, istakao je menadžer Porto Montenegra, Danilo Kalezić.

-Kao i, vjerovatno, svaki PR menadžer regiona, vjerujem da i dalje treba puno da radimo kako bismo standarde odnosa s javnošću doveli na nivo kakav ova profesija ima u svijetu. PRO.PR konferencija upravo predstavlja odličnu platofrmu za razmjenu iskustava, učenje i usavršavanje, dodao je Kalezić.

Prva međunarodna konferencija za odnose s javnošću u jugoistočnoj Europi, pod motom „Povezivanje u pokretu“ već punih 14 godina nadograđuje komunikacijske sadržaje u skladu s trendovima i percepcijom profesije odnosa s javnošću.

Neki od ovogodišnjih predavača na PR konferenciji bili su: prof.dr. Georg Dieter Herbst i prof.dr. Thomas Musiolik (Univerzitet u Berlinu), Isabel Evans (iz Facebook-a), Irena Šarić Dombaj (L’Oreal Adria), Sergey Sokolov (SPN Communications, Ukrajina), prof.dr. Elena Getmanskaya (Muzej Hermitage St.Petersburg), Julia Gryaznova (Rusko udruženje za odnose s javnošću), Zeynep Dereli (APCO Turska) i drugi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code