Pravo glasa u Herceg Novom ima skoro 25.000 birača

Pravo glasa u Herceg Novom ima skoro 25.000 birača

5
Podijeli

Broj birača u biračkom spisku za lokalne izbore u opštini Herceg Novi je 24.995, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u saopštenju, broj birača u biračkom spisku u opštini Herceg Novi, po kome su održani prethodni izbori, bio je 25.015.

Picerija i restoran

“Uvid u birački spisak, birač može ostvariti svakim radnim danom (od ponedjeljka do petka), u terminu od 10.00 do 16.00 časova. Uvid u birački spisak se vrši lično, na šalterima Područne jedinice Herceg Novi, uz važeću ličnu kartu ili pasoš”.

Takođe, birači mogu izvršiti uvid u birački spisak i direktno, preko internet portala www.biraci.me.

“Na portalu, građanin unosom broja lične karte ili pasoša može provjeriti da li je u biračkom spisku i na kojem biračkom mjestu glasa. S obzirom na to da je tačnost adrese na kojoj građanin živi važna za tačnost biračkog spiska, na portalu je ostavljena mogućnost podnošenja elektronskog zahtjeva za promjenu adrese u okviru opštine – jedinice lokalne samouprave”, navodi se na kraju saopštenja.

5 Komentari

 1. Narod je lud! Ide da glasa , a pojma nema! Ovi sto su vladali 15 godina su užas, ovi sad takodje! Jel vam jasni da koriste vase pare i troše ih uludo?! Alo?! Dokle vise???? Nema šanse da ovaj grad vise nikad ozivi

  7
  3
 2. Dps je je jedina partija koja je renomirane investitore: portonovi, portobono, izgradjena su tri hotela sa cetiri zvjedicay a u izgradnji su jos dva. To su stotine novih radnih mjesta za Novljanke i Novljane, saobracajna povezanost naseg grada je neuporedivo bolja. Zahvaljujuci Dps- u dolazi mnogo vise turista. Kad je snp ili bilo ko drugi otvorio radno mjesto- nikad, nikad i nece, kad je bili ko iz opozicije doveo investitora nikad, opet nikad i nece.Glas za opoziciju je glas protiv radnih mjesta protiv investicijax protiv vase
  , protiv vas. Ako glasate za opoziju i najblizi potomci ce vas se odricati, jer radite protiv njih.
  DPS DO APSOLUTNE POBJEDE. SRECNO. SIGURNIM KORAKOM!!!

  6
  21

Ostavite komentar

*

code