PRED ODLAZAK U ARGENTINU: AMBASADOR GORDAN STOJOVIĆ KOD PREDSJEDNIKA FILIPA VUJANOVIĆA

PRED ODLAZAK U ARGENTINU: AMBASADOR GORDAN STOJOVIĆ KOD PREDSJEDNIKA FILIPA VUJANOVIĆA

159
0
Podijeli

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas novoimenovanog ambasadora Crne Gore u Republici Argentini Gordana Stojovića pred odlazak u Argentinu.

Vujanović je Stojoviću saopštio potrebu Crne Gore da kroz njegovu diplomatsku misiju u prijateljskoj Argentini afirmiše i unaprijedi odnose dvije države, saopšteno je iz kabineta predsjednika.
Vujanović je iskazao zadovoljstvo mogućnostima privredne saradnje, kao i dosadašnjim aktivnostima Privredne komore Crne Gore na tom planu, posebno tokom posjete guvernera provincije Ćako Horhea Kapitaniča Crnoj Gori u maju 2013. godine.
Ocijenjujući potrebnim dalje razvijanje kulturne saradnje sa provincijom Ćako u afirmaciji dobrih veza sa dijasporom, kao mostom saradnje dvije zemlje, predsjednik je preporučio ambasadoru Stojoviću unapređenje privredne saradnje kao prioritet ukupnih odnosa.
Stojović je saopštio da su njegove pripreme bile obimne i intenzivne, sa detaljnim poznavanjem sadržaja dosadašnje saradnje između dvije prijateljske zemlje, navodeći i planove svog angažmana.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code