Početna Društvo Predavanje u školi u Zelenici: Kako situacija sa koronavirusom utiče na mentalno...

Predavanje u školi u Zelenici: Kako situacija sa koronavirusom utiče na mentalno zdravlje djece?

1

U Osnovnoj školi “Ilija Kišić” u Zelenici će u subotu psihijatar Nenad Rudić održati predavanje iz oblasti dječije psihijatrije. Dr Rudić ima višedecenijsko iskustvo u radu sa djeom i porodicama na Institutu za mentalno zdravlje i dugogodišnji je saradnik UNICEF-a.

Predavanje će biti interaktivnog tipa, pa će posjetioci imati priliku da pitaju doktora Rudića sve u vezi sa dječijom psihijatrijom. Naprimjer: kako trenutna situacija u vezi sa koronavirusom utiče na dječije mentalno zdravlje, kako im približiti postajanje virusa , a ne unijeti paniku, a da znaju zaštititi , kako sebe tako i drugog? Takođe, s obzirom da je uža specijalnost dr Rudića autizam, roditelji učenika iz integrisanih odjeljenja, kao i roditelji djece sa smetnjama u razvoju, imaće priliku da pitaju dr nešto u vezi sa ovom temom.

Predavanje je od velikog značaja i koristi kako za roditelje, tako i za zaposlene u ustanovama čije je posao direktno povezan sa djecom.

Kako su obavijetsili iz ove ustanove, za predavanje vlada veliko interesovanje, ali zbog trenutne epidemiološke situacije, broj posjetilaca je ograničen uz poštovanje svih mjera koje propisuje Nacionalno koordinaciono tijelo i Institut za javno zdravlje.

Predavanje će biti održano u subotu, 14.novembra, u 19 časova.

Za sve dodatne informacije možete pozvati na broj: 031 680 410 ili putem e-mail adrese: skola@os-ikisic-hn.edu.me

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code