Početna Društvo Predsezonski red vožnje „Blue Line“-a

Predsezonski red vožnje „Blue Line“-a

16

Od sjutra do kraja juna važiće novi red vožnje u gradskom i prigradskom saobraćaju, najavila je hercegnovska komapniija „Blue Line“.

Na relaciji Igalo-Kamenari, kroz grad i obratno magistralom, autobus će saobraćati svakih pola sata od 5.30 do 20.05 ispred „Volija“ u Igalu.

Iz Kamenara polazak je u 5.20 do 20.50, takođe svakih pola sata.

Blue line će održavati i dalje pet prigradskih linija, od Herceg Novog do Njivica, Sutorine, Mojdeža, Prijevora, Vrbanja, Kruševica i obratno.

Radnim danima do Njivica autobus će ići tri puta, do Sutorine devet puta, odnosno obrnuto deset. Do Mojdeža putnici mogu računati na autobus četiri puta, do Prijevora i Vrbanja dva i do Kruševica šest puta tokom radnog dana.

Subtom do hercegnovskih naselja autobusi će saobraćati samo po dva ili tri puta, a nedjeljom neće biti prevoza.

Detalje pogledajte na tabeli.

red vožnje blue line od 31.03.2021.

16 Komentari

 1. Nazalost iako mnogi roditelji negoduju ovu odluku…mnogi se mire sa istom…i cute..dok prevoznik koji drzi monopol radi sta hoce…

  10
  1
 2. Interesuje me.dal je realno da traze od roditelja da plate za mjesec april iznos od pola mjesecne karte…ako uzmemo u obzir da su prosli mjesec od placenog punog iznosa iskoristili kartu samo 5 dana..zakljucujuci sa juceraanjim…….

  10
  1
 3. Ogroman broj radnika ne stize na liniju u 20:05, pa ne mogu samo da izšetaju u 20:00 kad odzvoni kraj radnog vremena, sramota da toliko ne “ne znate” nego obzira nikakvog nemate.

  25
  1
  • jedan od razloga zbog čega je potrebno povećati broj polazaka na najmanje 4 (svako 15 min), a idealno 6 (10min) u satu.

   I provjeriti monopolistički položaj Blue Line u gradskom prevozu u Herceg Novom (boki, uopšteno)

   16
   1
 4. Da li Opština može da preispita koncesioni ugovor sa Blue Line i naloži im povećanje broja polazaka na autobuskoj liniji Igalo – Kamenari na svakih 10 do 15 minuta?
  Da se uvedu minibus linije kroz Toplu II (Nikole Ljubibratića) i kružni u Zelenici?
  Značajno bi se smanjile gužve na putevima.

  30
  3
  • Jel ti to daleko da se spustis do dom zdravlja,no bi jos autobuse da se vozikaju po Toploj.Ionako se ne moze proc od parkiranih auta po sred ulice

   6
   2
   • Zamisli, postoje minibusi / kombi vozila. Svakako su dostavni kombiji na Toploj vrlo česti. Da li si pomislio da ima mnogo starih, bolesnih, djece. Topla II zbog svoje konfiguracije ima potrebu da javnim prevozom bude povezana sa gradom. Normalna stvar je da se kroz naselje kakvo je Topla organizuje autobuski prevoz, i to vrlo frekventan. Značajno bi se smanjile saobraćajne gužve na samoj ulici, jer bi potreba za korištenjem automobila bila manja. Samo detalj da se djeca voze u i od škole, je sam posebi saobraćajni haos.

    Parking je sasvim drugi dio te priče.

    8
    1
    • Ne samo da ima potrebe, već je ovaj prevoznik POTPISAO UGOVOR SA OPŠTINOM da baš vozi tuda….isto kao i drugi kamioni avioni i smećare koji idu bez problema.

  • Ova kompanija namesta tendere sama sebi, u mogucnosti su da postavljaju uslove iz raznih razloga. A iz opstine naspurot nezaduvoljstvu gradjana i dalje im se dopusta godinama u nazad.
   U ni jednoj normalnoj drzavi ne moze se desavati da nema gradske linije, da nema djackih autobusa, da se ne moze spojiti 2km puta izmedju Kamemara i Kostanjice)

   10

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code