Početna Društvo Predsjednica priredila novogodišnji koktel: U burnoj godini, dobra saradnja

Predsjednica priredila novogodišnji koktel: U burnoj godini, dobra saradnja

6

predsjednica koktel 1Ne odustajući od ranije prakse, na godini na izmaku, predsjednica Opštine Herceg Novi, Nataša Aćimović je za zaposlene u lokalnoj samoupravi, odbornike i predstavnike medija priredila novogodišnji koktel.
Pozdravljajući zvanice, za proteklu godinu je kazala da je bila burna i turbulentna. Ipak, potencirala je dobru saradnju:
– Pozivam na bolju saradnju u narednoj godini, na toleranciju i na profesionalan odnos prema radu – poručila je Aćimović.
Ona je svim prisutnim (mnogi iz opozicije i vlasti nisu došli), njihovim porodicama, poželjela srećnu Novu godinu, dobro zdravlje, sreću i profesionalni uspjeh.

predsjednica koktel 2

6 Komentari

  1. NIJE OVA CURA KRIVA.KRIVI SU DRK I OSTALA BRATIJA,KOJI OD NOOG PRAVE RUGLO.A PENZIONERIMA POSEBNA JE ČAST UKAZANA.BESPLATNI LJEKOI ,VOZNE KARTE.ETO VAM UČINAK OVE NOVE VLASTI.JOŠ SAMO DA SU DOELI ONOG TOMSONA PA DA SVE BUDE POTAMAN.SVAKA IM ČAST .

  2. ove godine su po prvi put izostavljeni penzioneri koji su svoj radni vijek proveli u opstinu.niko se od gore uslikanih gospodja i gospode nije zapitao kako ce oni docekat novu godinu. bruka i sramota!!!!!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code