Početna Politika Predsjednik Opštine Stevan Katić sa američkim kongresmenom Robertom Aderholtom

Predsjednik Opštine Stevan Katić sa američkim kongresmenom Robertom Aderholtom

27

Delegaciju Crne Gore je uoči molitvenog doručka u Vašingtonu primio kongresmen Robert Aderholt. Tema sastanka bila je aktuelna dnevno politička situacija u Crnoj Gori i funkcionisanje sistema na relaciji vlast – opozicija.

Kako je saopšteno iz press službe, predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić je kongresmena upoznao sa prilikama u Crnoj Gori iz ugla opozicionog predsjednika Opštine, ali i sa potencijalima i položajem Herceg Novog u turističko-privrednom i kulturnom pogledu.

Picerija i restoran

Posebno je napomenuo loše privatizacije koje je u Herceg Novom sprovela državna vlasti u prethodnom periodu, kao i sve veću centralizaciju vlasti i prenošenje nadležnosti sa opštinskog na državni nivo, što ne doprinosi daljoj demokratizaciji drustva u Crnoj Gori.

Zajednički je konstatovano da do rješenja problema po svakom pitanju može doći dijalogom koji je nephodan za efikasno funkcionisanje sistema.

27 Komentari

 1. Obucite se malo primjernije…
  Ima kod sanera firmiranih odijela po extra cijenama i nekoliko novih ustirkanih kosulja vise krvata..
  I cipele odgovarajuce pobogu uvijek ste obuceni jedan broj manje za to prosto odijelo sa smijesnom kosuljom i jos da zavrnete rukave…

 2. Tramp voli svoju drzavu i zastavu za razliku od tebe Katuiću. Nemoras se njemu jadat jer ti neće pomoć. Kad ne voliš svoje nemozeš ni tudje.

  5
  3
  • Kongresman Robert Aderholt iz Alabame je predstavnik Republikanske partije. Ako se pogledaju malo bolje fotografije “slikovanja i rukovanja sa npr: Dacicem, Katicem za vreme dorucka u hotelu “Vasington Hilton” sve je jasno. Sledeci Molitveni dorucak je 2020 u Mostaru. Uz dorucak Robert Aderholt citira Isusovu recenicu prevedeno ” sused ti je najblizi rod” – pretpostavljam da bi dalje glasilo pa se prvo dogovori sa njime……. Hocemo li mi gradjani ubudece u Ameriku kada imamo problem sa susedom koji svoju septicku nece da prazni nego je tera na tudje imanje, naprimer? Hocemo li mi gradjani na Molitveni dorucak u Ameriku jer u gradskoj zoni III i IV i V nemamo kanalizaciju a pare za gradjevinsku ste izeli? Smece koje uredno placamo na istim lokacijama stakori je trgaju i preto oasnost zaraza. Fekalije koje se direktno spustaju u more nije vas problem. Bas me zanima imate li vi i licno vasi apartmani kanalizaciju ili i to ide u more?? Cijim parama je uostalom resena vasa kanalizacija? Imam utisak da se vi ponasate “porvo ja pa Bog”. Da ja sam proglasena i luda i drugim imenima, ne smeta mi to narocito kada vidim kako se vi kao predsenik ponasate prema narodu sa kojim zivite i od kojeg zivite.

 3. Da li gospodo pljuvaci znate da je Stevan onomad odlazak u Kinu platio iz svog dzepa!?On nije skorojevic-ako me razumijete-!?

  4
  5
 4. Molitveni Nacionalni doručak u Washington – u organizuje Američki kongres i održava se, kao naš ‘praznik mimoze’ prvog četvrtka u februaru…. U principu, lobističko okupljanje, koje je popularno na ovim prostorima, među političarima, privrednicima i ljudima kojima je stalo da budu viđeni….. Ulaznica se uglavnom, ‘ dobija ‘ tako, što se ‘lobira’ novcem kod kongresmena, cifra je od 20 00 – 50 000 usd…. Sve troškove [ smještaj, avionske karte i sl.] snosi gost na ovom događaju…. ….
  Bez želje da budem maliciozan, čestitka godinu Katicu na odlasku tamo…. Prvi se pamte uvijek, dal’ po lošim ili dobrim stvarima, o tome sudi vrijeme….
  Mene kao građanina HNovog interesuje o čijem je trošku predsjednik grada otišao u Washington?
  a] trošku građana HNovog
  b] trošku partijsku ćelije dotičnog gdina
  c] nekog lobističkog centra [Srbi iz Čikaga;Crnogorci iz Lovćenca; Albanci iz Sent Galena; neko četvrti iz paralelne dimenzije??
  Unaprijed se izvinjavam, nikoga nisam želio da uvrijedim niti na bilo koji način da diskreditujem, nego radoznao…..
  Danas je bio sunčan dan u Zamundi…..
  🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

  38
  4
  • Neka nam Katic (ne znam mu ime) to gradjanima HN odgovori!! Dok je u HN hladno vrijeme, vetrovi duvaju, kisa, tmurno i lose vrijeme, vatre se loze kod onih koji su imali mogucnosti da drva obezbijede dok dkod drugih koji se na struju greju ona je upravo sada poskupela pa ce gradjani uskoro i tu da dobijaju ogromne racune za sgtruju, a za to vreme predsednik HN putuje u Ameriku na Molitveni Nacionalni Dorucak?! Koliko mu je vremena bilo dozvoljeno da opanjkava svoju drzavu od koje na kraju krajeva zivi. Sramota za sve one koji mu taj i takav zivot dozvoljava. A da to nije tako i da su ovo samo puste spekulacije NEKA GOSP KATIC OBJASNI TJ SACINI SLUZBENI IZVESTAJ O PUTOVANJU U INOSTRANSTVU I DOSTAVI GA GRADJANIMA OVOGA GRADA. SVI MI ZNAMO KAKO JEDAN SLUZBENI IZVESTAJ TREBA DA IZGLEDA: DAN —- TAJ I TAJ NAPRIMER. kupio sam avionsku kartu o svom trosku kopija uplatnice broj itd. prvi dan dorucka, servirano je bilo to i to i svojim sam parama platio racun itd..

 5. Gospodin čovjek ovaj Aderholt. Uštirkana kragna od košulje, kravata, moderno odijelo… zakopčano bas kako prilika nalaže. Gospodin se rađa, a ne postaje. Svaka čast gospodinu Aderholtu. On je jedan od predstavnika svoga naroda i predstavlja ga kako treba ponosno. Naklon uglađenom gospodinu.

  26
  1
 6. Koliko samo otpora prema USA , koliko samo kritike onih iz cg sto saradjuju sa usa godinama, a sada sreca i radost sto ih prima amerika ta ista sto bombarduje! Kritikovali bi birace sto se druze sa bracom , prijateljima iz drugih stranaka al zato kad vas prima usa svi ste ponosni i zadovoljni. Vlast je najveci afrodizijak. Raste novi Dejan Mandic.

  30
  5
  • Poštovani Maestro,
   Sa Simonidom ste završili. Ima li još neko da ne dolazi redovno na posao iz opštinske garniture? Ili krši radnu disciplinu. Nemojte nas razočarati. Mislićemo da se radi o ličnom razračunavanju, što baš ne bi prikazivalo vašu ličnost u nekom pozitivnom svijetlu.

   21
   1
 7. Velika stvar!!! Koliko god ne voljeli ameriku, ili politicki se ne slagali sa partijom gradonacelnika. Odavno neko nije dobio vece priznanje od ove posjete!

  27
  17

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code