PREDSTAVLJEN PORTO MONTENEGRO NA SAJMU PUTOVANJA U MOSKVI

PREDSTAVLJEN PORTO MONTENEGRO NA SAJMU PUTOVANJA U MOSKVI

161
0
Podijeli

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas predstavili su nautičko-turistički kompleks Porto Montenegro na jednodnevnom Condé Nast Traveller luksuznom sajmu putovanja u Moskvi.

Sajam je okupio preko 400 vodećih organizacija u turističkoj industriji i reportažne novinare. Učesnici su pokazali veliko interesovanje za Porto Montenegro, ali i čitavu Crnu Goru kao turističku destinaciju u usponu, saopštavaju iz kompaniej Adriatic Marinas.
Ovog ljeta kinesko izdanje magazina Condé Nast Traveller priprema reportažu o Crnoj Gori kao o jednoj od trenutno najinteresantnijih svjetskih destinacija, sa posebnim osvrtom na Porto Montenegro, a sajamski nastup u Moskvi je odlična prilika da se predstavnici kompanije sretnu sa ljubiteljima ovog magazina, koji često po njegovoj preporuci biraju svoju elitnu destinaciju za odmor.
Dan ranije, 17. marta, Porto Montenegro je predstavljen na 10. Moskva MICE Forumu, jednom od najznačajnijih evropskih foruma kongresne industrije i poslovnih putovanja. Produktivnost sajamskog nastupa u Moskvi ogleda se u nizu održanih sastanaka sa liderima u organizaciji biznis potovanja, na kojima je tim Porto Montenegra predstavio kompletan paket za kongresni turizam. Sa otvaranjem hotela Regent u ljeto ove godine, i svim sadržajima luksuzne marine i naselja, MICE turizam može značajno da utiče na produžetak turističke sezone, a podstiče i razvoj drugih vidova turizma i sadržaja kao što su jedrenje, sportski i nautički događaji.
Međunarodna izložba jahti i brodova – Moscow Boat Show, od 11. do16. marta, bila je odlična platforma za predstavljanje novih proizvoda, procjenu tržišta i trendova u nautičkoj oblasti u Rusiji, ali i dobro mjesto za uspostavljanje dugotrajnih i profitabilnih partnerstava. Najveći događaj u Moskvi iz ove oblasti sedmi put je okupio najimpresivnije predstavnike jahting svijeta, kapetane, jedriličare i, uopšte, ljubitelje nautike.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code