Predstavnici Islamske zajednice u Opštini Herceg Novi: Zajednički interes međusobno poštovanje i...

Predstavnici Islamske zajednice u Opštini Herceg Novi: Zajednički interes međusobno poštovanje i tolerancija

1
Podijeli

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić ugostio je predstavnike Islamske zajednice za Boku Kotorsku i Budvu i tom prilikom čestitao predstojeći praznik Kurban-Bajram.

Tokom prve zvanične posjete novom rukovodstvu lokalne uprave osim upoznavanja sa aktivnostima i planovima, potvrđeno je da je Opština otvorena za komunikaciju i pozitivno gleda na projekte koji mogu doprinijeti poboljšanju kvaliteta života pripadnika islamske zajednice.

Picerija i restoran

U duhu velikog praznika, Kurban –Bajrama, Katić je poželio da svi naši sugrađani islamske vjeroispovjesti žive u zdravlju i veselju, da ih prate privatni i poslovni uspjesi, a da praznik sa svojim porodicima proslave u miru i radosti, saopšteno je iz kabineta predsjednika.

Predsjednik je razgovarao sa Glavnim imamom Mehom efendijom Martinovićem i pravnikom Islamske zajednice za Boku i Budvu Admirom Osmanovićem. Sastanku su prisustvovali potpredsjednici Opštine Danijela Đurović i Miloš Konjević, kao i odbornik Dragan Šimrak.

Skladan, miran suživot svih građana Boke Kotorske, poštovanje i međusobna tolerancija zajednički su interes i to će biti temelj za dalju saradnju, zaključeno je na sastanku.

1 komentar

  1. Poštovanje i tolerancija su normalna stvar za savremeno društvo,interes ne treba pominjati baš u svemu, iako svi znamo da se i doma volimo iz interesa.

    20
    3

Ostavite komentar

*

code