Predstavnici kompanije Azmont Investments i mladi vaterpolisti Jadrana Carine posjetili Dom u...

Predstavnici kompanije Azmont Investments i mladi vaterpolisti Jadrana Carine posjetili Dom u Bijeloj

0
Podijeli

vaterpolisti djeciji domPredstavnici kompanije Azmont Investments i sportskog kluba PVK Jadran Carine posjetili su danas dječji dom ”Mladost” u Bijeloj. U neformalnom i prijatnom druženju, zajedno sa mladim vaterpolistima uručeni su slatki paketi i sportski pokloni.

– Veoma smo ponosni kao kompanija što smo dio lokalne zajednice i što možemo da doprinesemo na različite načine. Od dolaska u Crnu Goru, povezali smo se i rado doprinosimo Domu. Danas su nam se pridružili partner i prijatelji iz PVK Jadran, a po osmjesima djece znamo da je posjeta bila uspješna – rekla je Adrijana Husić, menadžerka za korporativne komunikacije i društveno odgovorno poslovanje kompanije Azmont Investments.

Picerija i restoran

Miloš Mračević, sportski director PVK Jadran Carine istakao je ‘’da je važno organizovati male aktivnosti tokom godine i uspješno doprinositi osmjehu najmlađih“.

– Srećan sam što su naš mladi vaterpolisti imali priliku da provedu neko vrijeme danas ovdje i već imamo neke nove ideje za narednu godinu koje želimo da zajedno realizujemo – zaključuje Mračević.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code