Predstavnici Morskog dobra i Uprave za inspekcijske poslove u obilasku obale

Predstavnici Morskog dobra i Uprave za inspekcijske poslove u obilasku obale

4
Podijeli

Uspostavljanje inspekcijske kontrole radi ilegalnog obavljanja turističke djelatnosti na obalama rijeke Bojane, bila je ključna tema sastanka predstavnika JP Morsko dobro i Uprave za inspekcijske poslove. Dogovoreno je da u narednom periodu bude pojačan rad inspekcije iz oblasti planiranja prostora duž crnogorskog primorja.

Predstavnici Morskog dobra i inspekcija sumirali su dosadašnje rezultate praćenja ljetnje turističke sezone u Budvi, uz obilazak terena. Ispred Javnog preduzeća prisustvovali su direktor Predrag Jelušić i pomoćnici direkotra Rajko Malović i Dragan Marković, rukovodilac Službe za kontrolu morskog dobra Veselin Vojinović, kao i direktor Uprave za inspekcijske poslove Crne Gore Alija Košuta, glavna inspektorka Višnja Orban i koordinatori inspekcijskih službi u svim primorskim opštinama.

Picerija i restoran

– Tokom turističke sezone Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom imalo je kvalitetnu i korektnu saradnju sa prestavnicima Uprave za inspekcijske poslove, koja je u značajnoj mjeri doprinijela legalnosti obavljanja djelatnosti u zoni morskog dobra i boljem sistemu kontorle – saopšteno je nakon sastanka.

4 Komentari

  1. Posten i istinit komentar penzionera.A Vama g-din Ilija naurocenije:Prvo se cova i postuje svoje,pa onda na isti nacin i tudje.Ovako mi vjernici kazemo.

    4
    1
  2. Zasto predstavnici JP “Morsko dobro”ne dodju u Kamenare i pogledaju sto radi od ovog malog mjesta dojucerasnji prodavaoc palacinki,kako tvrde Ulcinjani,po imenu Dejan Ban.Necete,ili nesmijete.Ov aj direktor je za pojrdince drzava u drzavi.Zato prozvani neka dodju sto ptije do Kamenara.

    16
    1

Ostavite komentar

*

code