Predstavnici Morskog dobra u Porto Montenegru

Predstavnici Morskog dobra u Porto Montenegru

0
Podijeli

Rad i unapređenje marine Porto Montengro, kao luke od lokalnog značaja u nadležnosti Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, ključna je tema o kojoj su  razgovarali predstavnici Morskog dobra i marine.

Nautičko naselje i marinu Porto Montenegro, koji  predstavljaju jedinstvenu ponudu sa velikim rasponom sportskih, odmorišnih i kulturnih aktivnosti, ne samo na crnogorskom primorju, posjetio je direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, Predrag Jelušić  sa saradnicima. Razgovarali su sa direktorom kompanije “Adriatic Marinas”,  Davidom Margasonom i njegovim saradnicima o dinamici izgradnje ovog projekta i o budućim zajedničkim aktivnostima na daljem unapređenju nautičkog turizma, kako za posjetioce i mnogobrojne turiste, tako i za lokalno stanovništvo.

Picerija i restoran

Margason je informisao  o projektima koji će već za narednu sezonu biti u funkciji,  o pratećim sadržajima javnog karaktera i izgradnji manjeg javnog kupališta u blizini postojećeg bazena.

Jelušić je prezentovao  investicione aktivnosti koje Javno preduzeće kroz saradnju sa lokalnom samoupravom sprovodi na infrastrukturnom uređenju obalne zone Tivta, koje će umnogome doprinijeti cjelokupnom poboljšanju standarda i razvoju te primorske opštine.

U okviru današnje posjete organizovan je obilazak marine “Porto Montenegro”, a iz Adriatic Marinasa su predstavnike Morskog dobra upoznali sa  novim saržajima koji će biti u funkciji u ljetnjoj sezoni 2018. godine, saopšteno je nakon posjete.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code