Početna Turizam Predstavnici Opštine na prijemu kod Šapića: Saradnja Herceg Novog i Novog Beograda

Predstavnici Opštine na prijemu kod Šapića: Saradnja Herceg Novog i Novog Beograda

40

Delegaciju Opštine Herceg Novi, koja u glavnom gradu Srbije boravi povodom održavanja programa Dani Herceg Novog u Beogradu, juče je ugostio predsjednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, informišu iz lokalne uprave.

Sa Šapićem su o uspostavljanju saradnje razgovarali predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić, potpredsjednik Miloš Konjević i direktor Turističke organizacije, Pavle Obradović. Centralne teme bile su mogućnosti za povezivanje u oblasti kulture, turizma, privrede i posebno sporta, s obzirom da Šapić poznaje prilike i mogućnosti, jer je kao nekadašnji vaterpolista bio vezan za Herceg Novi.

Predstavnici Opštine Herceg Novi istakli su zadovoljstvo prijemom, te poručili da postoji mnogo razloga za bližu saradnju sa Opštinom Novi Beograd. Herceg Novi nastoji da se umreži sa što većim brojem gradova, te da prijateljstvo među lokalnim upravama svi zajedno iskoriste za međusobnu promociju i zajedničke projekte.

Kako su istakli, ne fali primjera dobre saradnje Herceg Novog sa Beogradom, pa je samo od početka ove godine realizovano više događaja: gostovanje Karavana mimoze u centru Beograda, Skadarlijske večeri i predstava “Dobrodošli u kabare Beograd” na 50. Prazniku mimoze, a sada i program Dani Herceg Novog u Beogradu.

Dogovorena je tokom godine uzvratna posjeta predsjednika Opštine Novi Beograd Herceg Novom.

Tokom dana, predstavnici Opštine su obišli promo pulteve Turističke organizacije Herceg Novi, koja ovog vikenda promoviše turističku ponudu grada u centru Beograda.

40 Komentari

 1. Bila na promociji u Skadarliji 04.05. Slika sledeća: jedan skroman štandić i 3 osobe (gitarista, pjevačica i još jedna gospođica), bez sadržaja dodatnog osim muziciranja i malo (sakrivenih dobro) girica…tužno… animacija prolaznika i turista više nego skromna. Možda su mi očekivanja od DANA HERCEG NOVOG U BEOGRADU bila prevelika 🙁

  1
  2
  • E nece moci!Zato su Mica i Katic zajedno.Za svaki slucaj.A,stvarno.Ko onda mjenja predsjednika?Opeko se Katic jednom pa sad nikoga ne ovlascuje.

   5
   2
 2. NE ZANOSIMO SE IPAK SMO MI DESTINACIJA ZA NISKO PLATEZNOG GOSTA KOME JE VAN PANSIONSKA POTROSNJA SKROMNA. NEMA OVDE VISOKO PLATEZNOG GOSTA PA DA SE NA GLAVU OKRENEMO MI SMO TRANZITNA OPSTINA I DUGO CE JOS TAKO I BITI A PREDHODNE I OVA VLAST NISU USPJELE DA VALORIZUJU PREDNOSTI POGRANICNOG MJESTA.

  25
  3
 3. Oni setaju a nepismeni rukovodioci haraju kroz javna preduzeca ! Kada ce smjene kroz javna preduzeca , dosta je ovih sa srednjom i osnovnom skolom ? !

  39
  3
 4. Oni trose pare a traze od jadnih gradjana da ucestvuju da bi se prikljucili na kanalizaciju, povecali porez, povrcali cijenu vode, povrcali takse Demokrate i Novska Prevara zaposlili djecurliju bez imalo iskustva po Mjesnim Zajednicama postavili nepismene i.t.d.

  38
  3
 5. Zato plate u opCini kasne po 15-20 dana,postoji li i jedna opstina koja platu radnicima dava s a15-20 dana zakasnjenja? Bolje nek nam stricnjaci sa slike da izvine g-din Sapic objasne koliko je kostala ta ekskurzija u Bg?

  40
  4
  • Objektivno jer je 70% zaposlenih je prekobrojno i sav zaradjeni novac opštine ide za njihove plate.Porezi u Novom su za plate prekobrojnih u opštini umjesto za infrastrukturu grada.Kako ti stricnjače što nešto dava ,nepismen u opštini?

   14
   8
 6. Tuzna slika! Ako je kvalitet H.Novog u takvim posjetama, izvjestajima i ovako nesredjenim funkcionerima onda ce takva biti i platezna mogucnost “”napolitanka i fanta”” gostiju. Kada ce biti izrađen autoput Srbija (BG) – Crna Gora onda cemo moci ocekivati turiste koji su spremni platiti vise od 8-10 € po krevetu.

  29
  3
 7. Tuzno je sve ovo putuju, trose nase pare a nema se da se popravi rasvjeta od Mjesne Zajednice do Galeba nego ce mo docekat sezonu sa onim rogovima.

  34
  3
 8. Morat će kredit podignuti za putovanja.A grad u haosu od saobraćaja, čistoće i javne rasvete pa do neuredjenih plaža.Samo kanta boje i nova parking mjesta.To je sve što je ova garnitura uradila za svoj grad do sada.

  34
  3
 9. Bitno je da narod skuplja pare da asfaltira malo puta do kuce, a oni setaju!
  Sredite nam grad pa vam ne treba nikakva prezentacija.
  Ko jednom bude dosao u uredjen i sredjen Novi nece ga zaobilaziti lako!
  Niste nasem Novom vi potrebni za promociju!

  37
  3
 10. Nema vise visoko plateznih gostiju iz Beograda uglavnom su se vratili starim tradicionalni destinacija Istra Rovinj i novo otkrivene Grcka Turska. Nama je ostalo da kupimo mrvice a ne znam sta bi mogli ponuditi da bi se privukli. Price o tradicionalnoj povezanosti HN i BG ne piju vodu nema tu emocija a pitanje je dali ih ikad i bilo nego se mi zaludjujemo glupostima zbog nemogucnosti ili ne znanja da privucemo kvalitetnog gosta.

  46
  11

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code