Početna Društvo Predstavnici Opštine Tivat uručili poklone vrtiću Bambi i NVO Evropski dom

Predstavnici Opštine Tivat uručili poklone vrtiću Bambi i NVO Evropski dom

0

U susret novogodišnjim praznicima predsjednica opštine Tivat Snežana Matijević posjetila je danas tivatski vrtić „Bambi“, kako bi pozdravila najmljađe, obišla ih i predala donaciju opštine – poklon pakete igračaka. U pitanju su krupnije komadne igračke za djecu svih vrtićkih uzrasta.

vrtic-tivat-2912162Direktorka vrtića „Bambi“ Jasna Vujović, zahvalila je predsjednici na ukazanoj pažnji i organizovala toplu dobrodošlicu za predsjednicu, potpredsjednike Iliju Janovića i Dejana Maslovara i sekretarku Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti Dubravku Nikčević.

Predsjednica opštine je u pratnji najbližih saradnika obišla i nevladinu organizaciju „Evropski dom“ koja okuplja djecu sa smetnjama u razvoju, i koja stoji iza inicijative osnivanja budućeg Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju. Opština Tivat je u praznično vrijeme ovoj organizaciji i budućem centru donirala potrebni fizioterapeutski sto, koji će koristiti djeci.

nvo-evropski-dom-291216Predsjednica ove NVO Marijana Mišić Škanata izrazila je zahvalnot na donaciji i posjeti izražavajući nadu da će djeca uskoro moći da borave u većem prostoru koji će im u potpunosti biti prilagođen.

„Budući da je ovo vrijeme darivanja, blagostanja i radosti, svu našu pažnju usmjerimo ka najmlađima, ka onima koji trebaju našu pažnju. Uvjerila sam se da naši najmlađi rastu u dobrim uslovima, a mi smo tu kao lokalna uprava da im omogućimo još bolje uslove“ – poručila je predsjednica Matijević, čestitajući svima novogodišnje praznike.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code