Početna Društvo Predstoji sanacija lokalnog puta od Modre ploče do Tople

Predstoji sanacija lokalnog puta od Modre ploče do Tople

5

Opština Herceg Novi pokrenula je tendersku proceduru za izbor izvođača radova za sanaciju lokalnog puta od Modre ploče do Tople u dužini od 445 metara. Za taj posao opredijeljeno je 39.500 eura.

Rok za završetak radova je 45 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Zainteresovani izvođači imaju rok do 9. decembra da dostave ponude. Obavještenje o ishodu postupka biće donijeto  u roku od deset dana od isteka roka za podnošenje ponuda. Ukoliko ne bude bilo žalbenog postupka, radovi bi mogli početi u drugoj polovini mjeseca.

Plaćanje će biti izvršeno 20% avansno, a ostatak na  žiro račun izvođača, u roku od 15 dana od dana završetka radova i dostavljanja ovjerene fakture od nadzornog organa.

Ponude se mogu predati neposredno ili preporučenom pošiljkom na arhivi Građanskog biroa u Opštini, ili elektronskim putem na mail adresu: zorica.begovic@hercegnovi.me

5 Komentari

 1. Neka i treba da se poprave putevi, ali zasto se ne poprave druge dionice koje su vise frenkfentne nego modra ploca-topla 3. Od Predovica krivine prema Suscepanu ona uzbrdica , pa da se i odvod rijesi, prema Ratisevini onaj put je strasan, Bajkovina kompletna! Ne vjerujem da se ne moze dobirati beton i da se lijepo poravna sa asvaltom , on ce trajati.

  3
  2
  • Ovi sto su vladali 30 god. prije njih nijesu napravili ni jedan jedini metar puta ili bilo cega drugoga,samo su uspjeli da rasprodaju svu titovinu i da nas ostave gole i bose.Ovi pocinju iz pocetka, od nule,i treba im dati vremena i vremena da isprave sve krive milove Drine.

   14
   3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code