Početna Ekonomija Preko 350 otvorenih radnih mjesta u Hotelu One&Only i Portonovi rizortu

Preko 350 otvorenih radnih mjesta u Hotelu One&Only i Portonovi rizortu

12

U susret sezoni 2020, Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort traže preko 350 radnika, koji će biti zaposleni tokom cijele godine, kao i sezonski. Zainteresovni kandidati imaju priliku da svoju karijeru razvijaju u jednom od najprestižnijih rizorta u regionu, koji je dom prvog One&Only hotela u Evropi, i to na brojnim pozicijama i nivoima, u različitim ugostiteljskim sektorima, najavljuuju iz kompanije Portonovi rizort.

Foto: ALEKSANDAR JAREDIĆ // PORTONOVI

„One&Only Portonovi biće najluksuzniji hotel u regionu, čije će srce predstavljati naše kolege. Kroz izuzetan standard usluge i kvaliteta One&Only Portonovi pružaće gostima nezaboravna iskustva. Prilikom okupljanja hotelskog tima, želimo da pružimo priliku kandidatima iz Crne Gore da svoja znanja i vještine kroz internacionalnu platformu prikažu i svakodnevno usavršavaju“, istakao je generalni menadžer hotela One&Only Portonovi, Michele Giraudo.

On je dodao da brend One&Only slavi individualnost.

“ Specifičnost i različitost naših kolega predstavljaće bogatstvo hotela One&Only Portonovi. Prilikom selekcije kandidata obratićemo posebnu pažnju na karakterne osobine, prethodno radno iskustvo, poznavanje engleskog jezika od početnog do naprednog nivoa u zavisnosti od toga za koju poziciju kandidat aplicira, posvećenost i strast prema ugostiteljstvu, ambicioznost, harizmatičnost i prijatnost u komunikaciji, te na lijepe manire. Kroz konstantne obuke i rad u internacionalnom okruženju, svi budući zaposleni imaće priliku da svoje vještine svakodnevno usavršavaju, sa zajedničkim ciljem – pružiti gostu najbolju uslugu i doprinijeti podizanju standarda kvaliteta u turizmu u Crnoj Gori“, kazao je Giraudo.

Portonovi Resort Management Company, koja je zadužena za menadžment rizorta, od 2019. godine zapošljava lokalne operativne i menadžerske kadrove od kojih većina dolazi upravo iz Crne Gore.

“Konstantno smo u potrazi za novim ljudima koji će donijeti dodatnu vrijednost našem timu i zato naša kompanija raste’’, istakao je Michael Posch, generalni menadžer Portonovi rizorta.

On je kazao da su ponosni što, kao jedan od najvećih investitora i poslodavaca u Crnoj Gori, mogu da doprinesu stvaranju i unapređenju najdragocjenijeg resursa – konkurentnog kadra na evropskom i svjetskom tržištu rada.

“ Kvalitetan program obrazovanja kao i zapošljavanja uz stalno usavršavanje tokom rada, obezbijediće odgovarajuću edukaciju domaćih kadrova za uspješnu karijeru u ugostiteljstvu, turizmu i hotelijerstvu, i na taj način ćemo osigurati da naši zaposleni mogu da odgovore potrebama najzahtjevnije turističke klijentele’’, zaključio je Posch.

Zainteresovani za rad u hotelu One&Only Portonovi radnu biografiju mogu poslati na e-mail careers@oneandonlyportonovi.com; za više informacija mogu se informisati putem broja +382 31 355 395.

Kandidati zainteresovani za rad u Portonovi rizortu, radnu biografiju mogu poslati na e-mail career@portonovi.com; a detaljnije informacije o slobodnim radnim mjestima mogu se naći na www.azmont.com.

Konkurs je otvoren do subote 15. februara 2020. godine.

12 Komentari

  1. Interesuje me zbog cega nije fino objavljen spisak potrebnog kadra. Ili se to krije da se ne vidi da se samo traze sobarice, konobari i slicno.

    4
    1
  2. E kakav je bio Hotel Tamaris..Hotel Igalo..itd..sve onaj Brkovic zatvori i rasproda a niko ni da odgovara ko je ucestvovao u tome klanju Hoteljerstva..Rivijera,Motel Borici,Motel Vinogradi itd hiljade radnih mjesta…

    10

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code