Početna Sport Prekogranični vaterpolo kamp na Škveru

Prekogranični vaterpolo kamp na Škveru

2

images_slike_sport_bazen_jadran 5U okviru EU projekta međugranične saradnje OH2O POLO od danas pa do utorka u Herceg Novom biće organizovan III prekogranični vaterpolo kamp i to ovoga puta za one najmlađe, igrače rođene 2006. i 2007. godine. Organizator kampa je i vodeći klub kompletnog projekta OH2O POLO, Jadran Carine koji sprovodi uspiješno već drugi EU projekat kao jedini klub u državi koji je „povukao“ sredstva iz EU fondova.

Kamp će okupiti 80-oro djece iz Dubrovnika, Korčule, Makarske, Cavtata, Kotora, Budve i Herceg Novoga, kao i trenere iz svih klubova učesnika. Kamp će trajati 5 dana, a pored svakodnevnih treninga koji će biti organizovani na ljetnjem bazenu Jadran u gradskoj luci na Škveru, mladi vaterpolisti će imati organozovan izlet, slobodno vrijeme, te predavanja o zdravlju, ishrani, sportu i olimpimizmu. Treninzi će biti sprovođeni po programu koji su sačinili selektor reperezntacije Crne Gore  Vladimir Gojković njegov pomoćnik u klubu prof Petar Radanović, te Zoran Ivanovski – koordinator mlađih selekcija u VPSCG i trener u PVK Jadran Carine.

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što će Jadran Carine biti domaćin III prekograničnog vaterpolo kampa, te se nadamo da će organizacija proteći u najboljem mogućem redu. Nadam se da će nas vremenske prilike poslužiti, te da će se sve aktivnosti sprovesti po planu i programu. Ovaj kamp ima posebnu draž, jer se okupljaju oni najmlađi vaterpolisti iz svih klubova od Makarske do Budve. Za njih će ovo biti jedno potpuno novo iskustvo i doživljaj, te sam ubjeđen da će uživati kako u druženju tako i u treninzima“ – navodi  direktor PVK Jadran Carine, Miloš Mračević.

Malim vaterpolistima ovo je i simulacija  na putu ka velikim vaterpolo asovima. Jer, predstoje pripreme i treninzi ne samo sa kolegama iz kluba već i sa onima iz drugih kluba, kao i na reprezentativnim okupljanjima. Tokom kampa mališane će posjetiti neki od vaterpolo asova i Mračević vjeruje da će za njih to biti veliko iznenađenje.

Organizacija kampova je jedna od glavnih aktivnosti u okviru projekta OH2O POLO, koji se odvija u najboljem redu, sa dosta pozitivnih ocjena zato su u Jadranu ponosni što je njihov klub inicijator i vodeći partner ovog projekta.

2 Komentari

  1. Sve pohvale Jadranu , organizatorima i naravno hotelu Xanadu.Kao roditelj malog vaterpoliste imam samo rijeci hvale za sve ove ljude.Iskustvo je neprocjenjivo i za djecu i za rodizelje.Usluga u Hotelu Xanadu izvanredna.Ovo je bio jedan veliki stimulans za dalje treninge za zdrav život i pogled na život kako zive sportisti a kako vrsnjaci koji sjede za kompom.Ovaj projekat dosta pomaze u mentalnom razvoju djece u sticanju samopouzdanja osjecaju da su veliki i da su jako bitni na ovom svijetu.Jadran je N 1 u svemu samo naprijed ova generacija ce vas sigurno dovesti do vrha.Apel za roditelje i klubove: VOLITE VASU I NASU DJECU POSVETITE IM VRIJEME UŽIVAJTE U NJIHOVOM ODRASTANJU UGLEDAJTE SE NA JADRAN I NA MALE JADRANASE

  2. Dobiti EU projekat je veliki uspijeh, tamo nema ni po babu ni po stricevima. Jadran je do sada dva dobio – svaka cast. Rijetko svijetla tacka grada. Neka prsti bazen od malih vaterpolista.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code