PREZENTACIJA “DIAMOND GUIDE” U “SPLENDIDU”

PREZENTACIJA “DIAMOND GUIDE” U “SPLENDIDU”

0
Podijeli

“Diamond guide” – naziv je specijalizovanog vodiča kroz “Diamond”, odnosno ekskluzivna mjesta u Crnoj Gori koja se izdvajaju trajnim kvalitetom.

Njegovo šesto izdanje biće prezentovano sjutra u hotelu „Splendid” u Budvi.
Za 6 godina publikovanja kroz vodič je predstavljena gastronomska i ugostiteljska ponuda, ali posljednje dvije i cjelokupna turistička ponuda Crne Gore.
“Novi vodič, kao i prethodni, uputiće sve strance koji dolaze u Crnu Goru, ali i one koji tu žive, na ono što je najkvalitetnije u turističkoj ponudi. Sa druge strane, na našem sajtu www.diamondguidetravel.com svakodnevno se ažuriraju informacije o najznačajnijim manifestacijama u Crnoj Gori” – priča za Radio Jadran urednik publikacije, Mirko Butulija.
„Diamond guide” se svake godine štampa u 25 hiljada primjeraka koji su besplatni, a biće dostupni na preko tri stotine mjesta u Crnoj Gori.
“Vodič će se naći na svim punktovima NTO, čiji smo strateški partner, zatim u svim važnijim hotelima i turističkim organizacijama, na oba aerodroma, Luci Bar, svim ambasadama i konzulatima u Crnoj Gori, kao i na svim drugim važnim punktovima u zemlji gdje bi se stranci morali zadržati”.
Štampanje ovako sadržajnog vodiča pokazalo se uspješno i neophodno, pa kreatori sa saradnicima za sljedeću godinu najavljuju i mapu Crne Gore.
“Siguran sam da će to biti korisna stvar za svakog stranca u Crnoj Gori, a pored podataka o zemlji, na mapi će se naći i podaci o našim partnerima i saradnicima” – ističe Butulija.
Tim koji uređuje i formira “Diamond guide” nastoji da prati trendove kad je riječ o promociji publikacije, pa je ona dostupna u elektronskoj formi u obliku aplikacije za sve “smart” telefone. Urađena je na ruskom, engleskom i crnogorskom jeziku. Novo izdanje biće štampano na 140 strana.
Budući da je jedan od strateškoh partnera izrade i publikovanja vodiča i NTO CG, Butulija je podsjetio i da se publikacija može naći na svim sajmovima u zemlji i svijetu na kojima učestvuje NTO.
Koktel i prezentacija „Diamond gude”, čiji je medijski sponzor Radio Jadran, biće priređena sjutra u hotelu „Splendid” u Budvi u 18.30 h.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code