PREZENTACIJA RESORTA „ONE AND ONLY“ U KUMBORU

PREZENTACIJA RESORTA „ONE AND ONLY“ U KUMBORU

79
0
Podijeli

kumbor projekatKompanija Kerzner International Holdings, vodeći međunarodni preduzetnik i operater rizorta, kazina i luksuznih hotela na raznim destinacijama, gradiće na mjestu bivše kasarne u Kumboru prvo One&Only odmaralište u Evropi. Prezentaciji investicije u Kumboru u Vili Gorica u Podgorici prisustvovati su premijer Milo Đukanović i predsjednik Azerbejdžana, Ilham Alyev.
Kerzner internešnel je sklopio ugovor sa zastupnikom državne naftne kompanije Azerbejdžana (SOCAR), Triangle Investment and Development, za izgradnju rizorta u Kumboru. Kompanija SOCAR planira da u prve četiri godine investira 52 miliona eura, dok bi vrijednost cijele investicije bila 258 miliona eura za 8 godina izgradnje.

Sa oko 150 luksuznih soba i vila, prestižnom One&Only rezidencijalnom komponentom i marinom svjetskog standarda, teniskom akademiom, spa centrom, restoranima i maloprodajnim radnjama, očekuje se da objekat privuče putnike iz cijelog svijeta.
Predsjednik Kerzner internešnela, Sol Kerzner u pisanoj izjavi naveo je da je Crna Gora savršena lokacija za prvo One&Only iskustvo u Evropi. Lokacija je izvanredna i ubijeđen je da će rizort veoma dobro prihvatiti njihovi mnogobrojni lojalni One&Only gosti. One&Only Montenegro će, kako se dodaje, nuditi raznolike kuhinje na svjetskom nivou uz prisustvo regionalnih specijaliteta u restoranima koje će nadgledati međunarodno priznati šefovi kuhinje. U rizortu će se nalaziti i One&Only Health Spa – prostor za uživanje, a pored toga konferencijske sale i prostor za organizovanje događaja biće dostupni za ugovorene skupove, u poslovne svrhe ili za lične potrebe.
Izvršni direktor Kerzner internešnela, Alan Leibman, kazao je da je Crna Gora savršeno mjesto za njih, na kojem se može kreirati izuzetno novo One&Only »igralište« za najuticajnije ljude i one koji su proputovali cijeli svijet. One&Only Montenegro postaviće novi standard iskustva za goste ne samo u našem brendu, već i u cijeloj industriji, naveo je Leibman.
Rizorti One&Only su, kako se navodi, zamišljeni kao simbol izuzetnosti. Do sada je napravljeno sedam objekata, koji se, između ostalog, nalaze na Maldivima, Dubaiju, Mauricijusu, Bahamima i Meksiku. One&Only je takođe najavio izgradnju rizorta u Kini.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code