Pri kraju renoviranje depadansa hotela Palmon bay, kupališta i bazena

Pri kraju renoviranje depadansa hotela Palmon bay, kupališta i bazena

3412
4
Podijeli

palmon bay plaza radovi 1Rekonstrukcija B bloka hotela Palmon Bay, u okviru koje je renovirano 40 soba i pretvoreno u apartmane, biće okončana narednih nekoliko dana. Taj smještajni dio hotela trebalo bi da bude operativan do 20. juna. Takođe, kupalište ispod hotela, čija je rekonstrukcija počela nakon prošlogodišnje sezone, biće u funkciji najkasnije do 1. jula.

Ovo je za Radio Jadran potvrdio predsjednik borda direktora kompanije Primorje hotels & restaurants, Božidar Draganić, koji kaže da je  otvaranje kupališta usporilo loše vrijeme:

Picerija i restoran

palmon bay plaza radovi 2“Bazen će biti otvoren najkasnije do 1. jula. Sada se montira rasvjeta i određeni elementi u kuhinji i šanku. Ležaljke i suncobrani su u magacinima i ne vidimo razloga da sve ne bude otvoreno do 1. jula. Kad je riječ o rekonstrukciji B bloka, za koji dan počinjemo sa unošenjem namještaja, tako da očekujemo da će i to do 20. juna biti gotovo i spremno za goste”, kazao je Draganić.

Stari restoran na plaži se takođe rekonstruiše i pretvara u konobu mediteranskog tipa. Prema Draganićevim riječima i on bi mogao biti spreman za ovogodišnju sezonu, ali to će najviše zavisito od tražnje gostiju:

palmon bay plaza radovi 3“Ako bi zahtjevi gostiju bili takvi mi bismo ga mogli otvoriti i za ovo ljeto, ali vjerujem da bi on punim sjajem mogao zasijati”.

U rekonstrukciju kupališta uloženo je oko pola miliona eura, a u rekonstrukciju soba oko 1,5 milion eura.

Inače, kupalište će biti otvoreno kako za goste hotela tako i za mještane i ulaz na kupalište se neće naplaćivati, za razliku od plažnog mobilijara. Cijene će biti formirane u skladu sa kategorizacijom i uslugom hotela od 4 zvjezdice, a opet pristupačne svima, poručio je Draganić.

palmon bay plaza radovi 4U pripremi je određena vrsta animatorskog i muzičkog programa, koja će biti usklađena sa ambijentom i ovdje vjeruju da će ovog ljeta to biti najbolja ponuda kupališta u Boki.

U hotelu „Palmon bay“  boravi oko 200 gostiju, a najave za sezonu su takođe optimistične, kazala nam je direktorica hotela, Jelena Đurašković. Gosti su sa zapadnoevropskog tržišta i cijene se neće mijenjati.

4 Komentari

 1. Oce bit kakve pretplate za plazni mobilijar… ne znam sto ljudi s***, privatizovano je a ipak omogucava slobodan pristup sadrzaju u koji su ulozili pola miliona eura. I ovo ljeto cu otic na rvi da se okupam. Za 30 godina koliko idem tamo vrijeme je da vidim napredak, da se nesto promjeni, dovede u red, ne srusi kao Tamaris recimo i danas da imamo jedno ruglo u mjestu. Samo se jedno drvo spasilo, odma pored nautilusa ispod kojeg je od kad sebi stajala tabla sa natpisom ” molimo vas da ne gazite zelenilo” a sad su na to isto mjesto parkirana auta na nekoj gnjecavoj podlozi.
  0  0
 2. Kako je otvoreno kupalište za mještane i neće se naplaćivati ulaz kad je ulaz uslovljen plaćanjem mobilijara? Treba otvoreno reći da se ne može ući ako se ne plati odmah na ulazu, a ne bacati prašinu u oči pompeznim najavama da je ulaz besplatan.
  0  0
 3. Ispoštovaćete rok ko što su ovi u Budvu završili kružni tok do 01.06.2016!
  A koliko ste para manjinskih akcionara Centra Igalo od podignutog višemilionskog kredita potrošili na Hotel u Tivtu?
  0  0

Ostavite komentar

*

code