PRIČA O HRABROSTI I ISTRAJNOSTI

PRIČA O HRABROSTI I ISTRAJNOSTI

0
Podijeli

josip_tripovic’’Kada dodirneš dno’’ – ne preostaje ti ništa drugo nego da se jako svom snagom otisneš ka povšini. To je upravo uradio i Josip Tripović koji je prošao svu agoniju koju sa sobom može da nosi bolest. Od saznanja da je bolestan, preko greške ljekara, nekoliko operacija, pa do teškog, ali uspješnog puta ozdravljenja.

Sve to je nakon svega pretočio u knjigu koja će se uskoro naći pred čitaocima.

Picerija i restoran

– Knjigu ’’Kad dodirneš dno’’, počeo sam da pišem prošlog ljeta, na nagovor moje najbolje prijateljice, koja je bila uz mene svo vrijeme – priča za Radio Jadran, Tripović.

 

– Svakoga dana sam slao nove dijelove knjige na njen mail, priča se zahuktavala, a kada smo došli do posljednje strane, rekla je sa suzama u očima, ’’pa mi nismo znali ni jedan dio onog što si ti prošao’’.

Pisao sam o mom životu i životu porodice kroz tih 7 godina pakla kao i o ljudima koji su mi pomogli, tokom liječenja – kaže Tripović.

– Moja djeca su bila moja svjetlost na kraju tunela, zbog njih nisam mogao da odustanem od borbe, mada je bilo i takvih trenutaka -prizanje Tripović.

– Dotakao sam dno, ali sam shvatio da se može i dublje upasti, a to nisam mogao sebi da dozvolim. Nastavio sam da se borim iz inata, iz inata sam živ – kaže ovaj hrabar mladi čovijek.

Knjiga će biti posvećena ljudima koji imaju bilo kakvu muku i bol, kako bi na što bolji način pronašli put do rješenja tog problema.

Tripovićev prvjenac, proizašao iz bola, strahova i hrabrosti da se suoči sa bolešću, pred čitaocima će se pojaviti do kraja mjeseca iz štamparije „Biro Konto“.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code