Početna Sport Prihod od ulaznica sa meča Jadran Carine – Partizan biće doniran Udruženju...

Prihod od ulaznica sa meča Jadran Carine – Partizan biće doniran Udruženju roditelja djece oboljele i liječene od kancera “Fenix“

2

Triglav regionalna vaterpolo liga biće nastavljena ovog vikenda XVIII kolom, u okviru koje će ekipa Jadran Carine na bazenu Instituta u nedjelju ugostiti beogradski Partizan. Početak utakmice najavljen je za 19 h.
Kuriozitet utakmice je humanitarna akcija na koju se odlučila uprava kluba. Naime, sav prihod od prodatih ulaznica, biće doniran Udruženju roditelja djece oboljele od kancera – FENIX CRNA GORA.
jdr-par 2802Ulaznice će se prodavati po simboličnoj cijeni od 2 eura.
VK Jadran Carine se uvijek odaziva svim humanitarnim akcijama, tako da ovo nije prvi put, a nastaviće tako i u budućem periodu, kazao je Radiju Jadran, direktor kluba, Miloš Mračević.
milos mracevic– Zaista se nadam da će veliki broj Novljana i svi koji vole sport i uživanje u dobroj vaterpolo predstavi doći u nedjelju i kupovinom karte po cijeni od 2 eura podržati akciju i dati doprinos za one kojima je pomoć najpotrebnija, ističe Mračević.
Iako o učešću u humanitarnim akcijama ne obavještavaju medije i javnost, Mračević dodaje i da je klub tokom prošle godine podržao jednu veoma važnu akciju:
– Riječ je o UNICEF-ovoj akciji “Svako dijete treba porodicu” i promociji hraniteljskih porodica u Crnoj Gori. Osim te, učestvovali smo i u drugim akcijama. PVK Jadran Carine zaista je uvijek raspoložen da pomogne. Smatramo da nam je to i obaveza kao društveno odgovornog kluba, ali i kluba sa najvećom tradicijom i renomeom, istakao je Mračević.
Koordinatorka NVO Fenix, Angela Murišić, izrazila je ogromno zadovoljstvo i zahvalnost upravi PVK Jadran Carine što su se odlučili da podrže humane aktivnosti i predstojeću utakmicu odigraju za djecu oboljelu od raka:
angela murisic– Time svi zajedno šaljemo jaču poruku da je podrška zajednice neophodna kako bi se pomoglo djeci oboljeloj od raka. Novac ćemo usmjeriti za renoviranje Dječijeg odjeljenja u Kliničkom centru Crne Gore kako bi se odvojili hematoonkološki pacjenti od pacijenata koji se liječe od raznih infekcija, jer su sada sva ta djeca zajedno, objasnila je Murišić.
Kako je dodala još nemaju preciznu informaciju koliko će novca biti potrebno za pregrađivanje odjeljenja, ali su ipak pokrenuli akciju kako bi se njihova ideja što prije realizovala. Podrška je stigla i od KK Budućnost, a sada i od PVK Jadran Carine. U planu je i organiziovanje donatorske večere, na kojoj će se takođe prikupljati sredstva.

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code