Prijavite se za IX Međunarodni teniski turnir veterana Herceg Novi VET 2016.

Prijavite se za IX Međunarodni teniski turnir veterana Herceg Novi VET 2016.

1
Podijeli

teniski turnir veterani 2016Međunarodni tenski turnir veterana, “Herceg Novi VET 2016.”, biće organizovan deveti put od 19. do 21. avgusta. Organizator je TK Herceg Novi i turnir će biti održan teniskim terenima TC “SBS” na Toploj i Sportskog centra “Igalo”. Otvaranje je zakazano za petak, 19. avgust u 9 časova.

Turnir će se igrati u 8 kategorija: singlovi za muškarce od 35 godina i starije, 45 godina i starije, 55 godina i starije, kao i 65 godina i starije. Iste uzrasne kategorije predviđene su za ženske singlove, dok će za muške i ženske dublove starosne kategorije biti 35 godina i stariji i 50 godina i stariji.

Picerija i restoran

Do sada je prijavljeno čak 124 takmičara iz Crne Gore, Srbije, BiH, Hrvatske, Slovenije, Rusije, Češke, Slovačke, Njemačke, Gruzije, Kanade…

Prijave za učešće na turniru zainteresovani mogu podnijeti najkasnije do četvrtka, 18. avgusta u podne. Na prijavi je neophodno upisati ime i prezime, datum i godinu rođenja, grad i zemlju iz koje takmičar dolazi, kao i broj telefona.

Ovaj teniski spektakl održava se pod pokroviteljstvom Opštine i Turističke organizacije Herceg Novi. Sponzori  su: d.o.o.”Krušo”, d.o.o.”Optimist”, d.o.o.”Blue Line”, d.o.o.”Niveda”, d.o.o.”Elips”, d.o.o.”Nikas Ing”, konoba “Kantula”.

1 komentar

  1. Teniski turnir veterana u H Novom: Preglomazan za dva dana takmičenja, naporan, negostoljubivi domaćini, prljavština oko igrališta. Ne bih ga preporučio kolegama za sljedeću godinu ! Zabava je bila dobra, ali to je najmanje važno.

Ostavite komentar