PRIJEM I POKLONI ZA JADRANOVE »ZLATNE AJKULICE«

PRIJEM I POKLONI ZA JADRANOVE »ZLATNE AJKULICE«

349
0
Podijeli

jadran zlatni juniori1U trofejnoj sali PVK Jadrana sinoć je upriličen prijem za četvoricu igrača ovog kluba koji su na Evropskom prvenstvu na Malti osvojili zlatnu medalju. Aleksa Ukropina, Stefan Pješivac, Vlado Popadić i Dragan Kolesko su mladi Jadranaši u ekipi trenera Mirka Vičevića, koji su uz svoje saigrače na juniorskom takmičenju bez ijedne izgubljene utakmice apsolutno opravdano stigli do najsjajnijeg evropskog odličja. Svečanosti su prisustvovali njihovi roditelji, predsjednik opštine Dejan Mandić, predsjednik kluba dr. Đuro Marić, gosti, bivši i aktuelni vaterpolisti i stručnjaci.

jadran zlatni juniori2Pored igrača, koji su osvojili zlatnu medalju, na prijemu su bili i Vladan Spaić, Nikola Moskov i Nikola Giga, koji su takođe bili članovi reprezentacije, ali samo u pripremnom dijelu.
– Titula prvaka Evrope za nas je ponos i veoma nam je drago što su ovakvi momci iz Jadrana – rekao je dr. Marić, zahvaljujući i roditeljima momaka, na doprinosu da njihova djeca, igrači Jadrana budu na vrhu Evrope. On je uručio poklone osvajačima zlatne medalje (ručni sat), a ostalima novčane nagrade.
– Reprezentacija Crne Gore sa vama je dobila svoj oslonac za budućnost, a radom i trudom ste pokazali svoj kvalitet. Ponosni smo što se uz vas spominje i grad odakle dolazite – rekao je predsjednik Dejan Mandić, uručivši im novčane nagrade od po 500 eura.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code