Prijem za ribolovce KSR „Igalo“, osvajače bronze na Svjetskom klupskom šampionatu

Prijem za ribolovce KSR „Igalo“, osvajače bronze na Svjetskom klupskom šampionatu

1
Podijeli

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić ugostio je danas članove Kluba sportskih ribolovaca „Igalo“, osvajače bronze na 10. Svjetskom klupskom prvenstvu u ribolovu iz broda – Marka Radosavljevića, Aleksandra Milosavljevića, Miloša Dašića, Gorana Boričića i Davida Gudelja.

Prijemu je prisustvovao i njihov trener Željko Kosić, predsjednik Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore Mladen Rostović, kao i Vesna Samardžić, sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport.

Picerija i restoran

Predsjednik je mladoj ekipi čestitao na izuzetno velikom uspjehu koji su postigli, posebno imajući u vidu jaku konkurenciju iskusnih evropskih timova. Kako je kazao, nada se da će nastaviti sa ovakvim rezultatima i uspjeh ponoviti i sledeće godine u Italiji. Opština će, istakao je Katić, nastaviti da podržava sportske ribolovce jer su pokazali da naš grad ima talente i potencijal za razvoj ove discipline.

Članovi ekipe zahvalili su se lokalnoj upravi na prijemu i podršci, istakavši da će nastojati da i dalje na isti način pravdaju ukazano povjerenje.

Dodali su da im je zadovoljstvo i što je međunarodni Kup rombuna dio Oktobarskih dana posvećenih obilježavanju praznika našeg grada, te da ovog vikenda očekuju uspješan turnir i učešće ekipa iz zemlje i regiona.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code