PRINC ALBERT U CRNOJ GORI

PRINC ALBERT U CRNOJ GORI

177
0
Podijeli

Prince Albert II at Porto MontenegroVIP diplomatskim letom u 15.05 na Aerodrom Tivat sletio je Princ Albert II od Monaka koji će do 21. juna boraviti u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.
Uz jake mjere obezbjeđenja i izričitu zabranu bilo kakvog sinmanja, tokom kratkog boravka u Tivtu, princ Albert je bio gost Porto Montenegra. Vladaru kneževine Monako jedan od najuspješnijih investicionih projekata u Crnoj Gori predstavio je generalni direktor Porto Montenegra, Oliver Korlet.

Princ Albert II je u pratnji svoje delegacije i domaćina obišao luksuznu marinu za megajahte i nautičko naselje. Nakon kraćeg obilaska delegacija se jahtom uputila ka peraškim ostrvima Gospa od Škrpjela i Sveti Đorđe gdje je uvažene goste pozdravio monsinjor don Srećko Majić iskoristivši priliku da kaže nešto više o istoriji grada Perasta i njegovih stanovnika. Posjeta Boki Kotorskoj nastavljena je u Kotoru, gdje će princ Albert večeras biti gost crnogorskog princa Nikole Petrovića i njegove fondacije.
princ albert avioNarednih dana Princ Albert II će se susresti sa crnogorskim državnim zvaničnicima. U njegovoj pratnji su Nj.E. Bernard Fautrier, potpredsjednik prinčeve fondacije koja nosi njegovo ime, Jose Badia, ministar vanjskih poslova Kneževine Monako, Anne-Marie Boisbouvier, savjetnik u prinčevom kabinetu, Laetitia Pierrat, direktor za štampu, komandant Laurent Soler, te Michel Dotta predsjedavajući Privredne komore Kneževine Monako.princ aerodrom

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code