Početna Društvo Priprema za zimu: Deponovanje rizle u hercegnovskom zaleđu

Priprema za zimu: Deponovanje rizle u hercegnovskom zaleđu

8

Mehanizacija hercegnovske firme Prevoz Pavlović počela je lagerovanje rizle u hercegnovskom zaleđu, kao pripremu za održavanje puteva, čišćenje leda i posipanje kolovoza tokom zimskog perioda.

Kako su nam kazali u Komunalno stambenom preduzeću, lagerovanje je počelo od Vrbanja, a na nekoliko “kritičnih” lokacija, do sredine sljedeće sedmice, trebalo bi da bude “deponovano” navjerovatnije oko 30 tona rizle, što je na prošlogodišnjem nivou. Osim Vrbanja, rizla će biti deponovana i na Kruševicama, prema deponiji Dugonja, te selima Ubli i Žlijebi.

Za ovaj posao angažovana je lokalna firma Prevoz Pavlović, sa kojom je lokalna uprava sklopila ugovor 1. novembra.

Ugovor je zaključen na maksiamlni iznos od 8 hiljada eura sa PDV-om, zavisno od količine izvedenih radova, tj radnih časova mašina, na period od dana potpisivanja ugovora do utroška ugovorenih sredstava.

Radi pripreme za navedene radove, izvođaču će se odmah platiti 1.815 eura sa PDV-om. Ostale upate obavljaće se u roku od 20 dana od dana ispostavljanja računa.

Rad vozila koja će čistiti sniježne namete i nasipati kolovoz, obračunavaće se po cijeni od 72,60 eura sa PDV-om po random času.

Nadzor nad realizovanim radovima obavljaće Komunalno stambeno preduzeće.

8 Komentari

 1. Vidjelo se prosle godine kako je odrzavan put prema Ublima a pare se uzimaju veze s vezom nema.Pocelo se cistit kad je vec zamelo uveliko i sa kojom to mehanizacijom sa jednim kamionom sta pricate ljudi jedan raspali kamion iz 80 i neke da ocisti zavejan put hahaha taj sto uzima 8 hiljada za ciscenje ulaze pare u sebe a u cistac najmanje nije mu nadimak bzv “krkan”

 2. “počela je lagerovanje rizle u hercegnovskom zaleđu, kao pripremu za održavanje puteva, čišćenje leda i posipanje kolovoza tokom zimskog perioda.”A sta su pripremili za ciscenje leda? Rizlu ili so?

 3. Naravno i odje partijski interesi i zapošljavanje, zašto ne rade to Komunalno ne zele imaju koristi! 8hiljada dat za čistećenje puta, KATASTROFA! NEKI NEMAJU HLJEBA JESTI

  14
  4
  • Pa dodji ti da ga ocistis majstore, kupi kamion i sve sto je potrebno.. Rizikuj da sve zavrsi u jarak i najvažnije rizikuj zivot po onako uskim putevima. Naravno nadju se budale bez mozga da uvijek nešto pametno komentarisu.

  • Moram rec ovome @Neki lijevi da mnogo ne priča bolje nek se on uvati rabote. Nemaš ni obraza ni imena ni prezimena nego se prijavljivas na @Neki lijevi stidiš se svojih predaka SRAMOTA!!! ČOVJEK OŠTETI GUME KOJE KOŠTAJU DUPLO VIŠE NEGO TI I TVOJE PREZIME!

   2
   1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code