PRIVREDNICI EMIRATA U INSTITUTU IGALO, BIJELOJ I PORTO MONTENEGRU

PRIVREDNICI EMIRATA U INSTITUTU IGALO, BIJELOJ I PORTO MONTENEGRU

128
0
Podijeli

Delegacija od 20 privrednika posjetila je danas Institut “Dr Simo Milošević” u Igalu i razgovarala sa menadžmentom te kompanije.

Upoznali su se sa kadrovskim, smještajnim i medicinskim mogućnostima Instituta kao i sa aktuelnim procesom privatizacije.
Kako Radio Jadran saznaje, iskazali su zainteresovanost za korišćenje medicinskih tretmana i mogućnost boravka gostiju sa tržišta Ujedinjenih arapskih emirata.
Inače, ministar vanjskih poslova UAE šeik Abdulah Bin Zayed Al Nehayan je juče tokom sastanka sa predsjednikom Filipom Vujanovićem, potvrdio da postoje mogućnosti unapređenja odnosa u svim sferama ekonomije, pri čemu je posebno naglasio turizam, energetiku i poljoprivredu.
Dok je prilikom susreta sa predsjednikom crnogorskog parlamenta Rankom Krivokapićem izjavio da Emirati vide u Crnoj Gori partnera na ovim prostorima.
– Vašu državu doživljavamo kao sigurnu i investiciono interesantnu – poručio je Al-Nahayan.
Kako saznajmeo privredna delegacija UAE boravila je i u Porto Montenegru, a susrela se i sa čelnicima Jadranskog brodgradilišta Bijela, gdje je takođe u toku proces privatizacije.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code