Početna Servis Privremena izmjena režima saobraćaja tokom trke karića 50. Praznika mimoze

Privremena izmjena režima saobraćaja tokom trke karića 50. Praznika mimoze

1

Režim saobraćaja u centru Herceg Novog biće privremeno izmijenjen u subotu, 16. marta 2019. godine, radi nesmetanog i bezbjednog održavanja trke karića „Karotrc“, koja se organizuje u okviru programa 50. Praznika mimoze.

Kako je saopšteno iz Službe za informisanje, u periodu od 09:30 do 15 sati za sva vozila će biti zabranjen saobraćaj kroz Njegoševu ulicu, na potezu od raskrsnice Njegoševe sa Ulicom Mića Vavića (zgrada „Novljanke“) do Ulice Save Kovačevića.

Takođe, u periodu od 08:30 do 15 sati biće zabranjen saobraćaj u ulici Partizanski put, na potezu od raskrsnice Njegoševe i Ulice Sava Kovačevića (picerija „Touch“) do Škvera, obavještavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju Opštine Herceg Novi.

Iz Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora mole građane da u subotu, 16. marta od 07 sati pomjere svoja vozila sa parking prostora u ulici Partizanski put, kao i u Ulici Save Kovačevića, na potezu od kafića Bife Beograd do Atlas banke, radi nesmetanog održavanja trke.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code