Početna Servis Privremena obustava saobraćaja Njegoševom zbog povorke karnevala

Privremena obustava saobraćaja Njegoševom zbog povorke karnevala

3

Radi nesmetanog odvijanja 13. Međunarodnog dječijeg karnevala sjutra će privremeno biti izmijenjen režim saobraćaja u Njegoševoj ulici, od raskrsnice Njegoševe sa ulicom Mića Vavića (zgrada Novljanke) do ulice Save Kovačevića, obavještavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost Opštine Herceg Novi.

Saobraćaj će biti privremeno zabranjen za sva vozila od 17:45 do 20:30.

Sekretarijat je donio Rješenje o izmjeni režima saobraćaja po zahtjevu NVO „Omladinski centar“, radi nesmetanog odvijanja karnevala.

3 Komentari

  1. Aman čovječe al si se raspisao. Dok god se obustavlja saobraćaj zarad kulture i naših najmlađih ja sam za. Iz svega što je napisano ja mogu steći utisak da ste neko ko živi u centru grada kojem bi trebalo dati propusnicu za nesmetan prolazak a ostalima lupati kazne i prekršajne prijave

    6
    1
  2. E valaj sto je mnogo, mnogo je, ajde da karneval kao turisticka manifestacija i ima uporiste u zakonu , ali sve ovo ostalo…nemam rijeci stvarno. Normalni zivot se ne moze obavljati zbog raznoraznih “zatvaranja” ulica. Bolje bi bilo, da makar u turistickoj sezoni, se totalno obustavi saobracaj i odredi se kao pjesacka zona, a samo za vozila sa prioritetom (vatrogasna, hitna, policija i komunalna policija), dozvoliti prolazak. Takodje za vozila koja vrse nabavku odrediti najdalje do 08:00 casova snabdjevanje, s tim da do tog termina izadju iz zone zabrane i drasticnim novcanim kaznama kaznjavati snabdjevaca i snabdjevenog kao pravna privredna drustva. Za stanovnistvo koje ima prebivaliste na adresama u pjesackoj zoni, izdati posebme dozvole i propusnice, s tim da im se ogranici najvise tri puta u toku vremenskog zabrana, ulazak i izlazak iz zone zabrane, osim u hitnim slucajevima gdje bi bilo ugrozeno mjihovo zdravlje ili zdravlje clana porodice i slično, a ko se od njih ne bi pridrzavao uslova koji su propisani, oduzeti odobrenje i zabraniti do daljeg ulazak u pomenutu zonu do adrese stanovanja, plus prekrsajna prijava, ili im dozvoliti ulazak u ulicu u terminu loji je dozvoljen za protok saobracaja u toj zoni. Mislim da bi tako bilo bolje i za grad koji preferira ozbiljni turizam i za gradjane koji bi se brzo navikli na donjeto postojece stanje.

    8
    12

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code