Privremena zabrana saobraćaja kroz Novi 9., 10., i 11. avgusta

Privremena zabrana saobraćaja kroz Novi 9., 10., i 11. avgusta

3784
3
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

njegoseva 7Sekretarijat za komunalne djelatnosti i ekologiju obavještava da će radi nesmetanog i bezbjednog održavanja programa u sklopu Prvog internacionalnog susreta klapa biti privremeno izmijenjen režim saobraćaja u utorak, 9. avgusta.

U Njegoševoj i Ulici Save Kovačevića, na potezu od raskrsnice Njegoševe sa Ulicom Mića Vavića (zgrada “Novljanka”) do Ulice Braće Grakalića, biće zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila u periodu od 20.30 do 21 sat.

Picerija i restoran

Takođe, radi nesmetanog i bezbjednog održavanja koncerta Vlada Georgieva na Kanli Kuli  u srijedu i četvrtak, 10. i 11. avgusta, biće privremeno promijenjen režim saobraćaja u Ulici I bokeške brigade, na potezu od Jadranske magistrale do raskrsnice sa Ulicom Stijepa Šarenca (zgrada Starog doma zdravlja). Na tom potezu biće zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila obje večeri od 20 sati do ponoći.

3 Komentari

  1. Bravo, bravo, bravo. A to sto ce Vlado svojim ozvucenjem da se cuje do Zelenike, to nikom ne smeta. Da mu necete mjeriti jacinu decibela nakon ponoci? A tek zurka poslije koncerta do 4 ujutru, ma krasno. Djeca mi bas uzivaju kada ne mogu da zaspu, a tek ujutro da ih vidite kada ih budimo za vrtic, jedva cekaju da iskoce iz kreveta. Jos jednom bravo!
    0    0

Ostavite komentar

*

code