Početna Društvo Privremeno skladište komunalnog neopasnog otpada “Tisove grede” uređeno

Privremeno skladište komunalnog neopasnog otpada “Tisove grede” uređeno

11

Održavanje privremenog skladišta “Tisova greda” i zbrinjavanje komunalnog otpada, koje je prioritetno za DOO “Čistoća” i građane Herceg Novog, povjereno je preduzeću RR ”Ivović Company” iz Herceg Novog, u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, saopštavaju iz tog preduzeća.

S obzirom da  je 24. jula došlo do zapaljenja privremenog skladišta, na rampi S1, zbrinjavanje otpada se odvijalo na donjem dijelu privremenog skladišta komunalnog otpada, zbog čega je morao da se izgradi prilazni put.

– Danas imamo u potpunosti riješenu situaciju na privremenoj deponiji otpada. Sanacija je iziskivala ogroman rad i velika materijalna sredstva u prethodnih mjesec. Vrlo uspješno smo odgovorili svim zahtjevima koji su se postavili kao obaveza. Dnevno se odvozilo preko 100 tona otpada. Sada se taj dio deponije svakodnevno održava, zasipa zemljom i stanje je uredno-tvrde u „Čistoći“.

Ispoštovani su rokovi i dogovori sa MZ Ubli na koje se preduzeće obavezalo i konačno, nakon dužeg perioda zadovoljne su obje strane, dodaju  u saopštenju.

Takođe, čistoća grada je na zadovoljavajućem nivou. Aktivnosti  ekipa sa terena se ne smanjuju, iako sezona polako jenjava. Ovih dana u preduzeću pripremaju  montažu metalnih boksova za katronsku i PET ambalažu. Time će riješiti još jedan ozbiljan problem koji je pratio grad u prethodnom periodu, zaključuju u saopštenju.

11 Komentari

 1. Ovog Arsica i Katica treba skinut sa vladanja ovog grada jer nista dobro nisu uradili za ovaj grad. Kolko su samo predizbornih obecanja davali ni 30%nisu ispunili u sledecem mandatu treba biti bez Demokrata i opet cd im biti u predizbornom programu ,, rijesavanje pitanja deponije Dubomi do,, a necemo mi ni 2nova kamiona vidjet nova a ne sta drugo poput deponije u Baru ili Deponije Duboki do. Vazda ce se kipovat na Tisove grede vidjecete moji NOVLJANI!!!

  8
  3
 2. Kakva je to privremena deponija kada se koristi u ovako neuređenom stanju već više od 20 godina, a koristiće se još ko zna dokle, jer dtugog načina odlaganja smeća za sada nema.

  10
  2
 3. Kome ces prodati plastiku i staklo?
  Mozda ovim novim vozacima koje si doveo . Ili Katicu,mozda ce mu zatrebati mjesto cokoladica koje ste djelili gradjanima. Gorih od vas nije dolazilo,niti ce dolaziti.Kad cete dati prekovremene koje su radnici posteno zaradili!Zakidate na svemu, radnici vam rade po dvije-tri smjene a vi ih podkradate.Skupljate poene za sledece izbore,samo vam je politika u glavi i interes novca.Gradjani sve vide,cak i to koliko para trosite.Pare su narodne!

  14
  4
 4. Čistoća?
  Misaona imenica dok posluju oni kojima politička pripadnost utemeljuje postupke u odlučivanju .
  Tužna priča jednog grada koji je izgubio epitet lijepog primorskog grada koji je imao Dušu.
  Kad očistimo grad od ovakvih persona
  možda bude imao šansu da se zove turističkom destinacijom.

  12
  4
 5. E koliko se hvalisate,nego morate kada niko drugi nece. Zamisli da ste kojim slucajem napravili zaobilaznicu pa to bi se culo do Brisela.
  Ajde ne mlatite vise gluposti kako ste ,zamisli cuda, ispraznili kontenjere i smece odveli na deponiju. Bas ste kreativni.?

  22
  6
 6. U pravu si “nekada davno”. Ko im je sledeći adut, Kostićka i Arsić igraju za sebe. Koje su to vratolomije. Ko će sve ovo jednoga dana da plati ???
  Narod, a ko drugi

  19
  3
 7. Arsiću, pa nismo slepci. Za deponiju ne znam, ali za smeće, preliva Arsiću a čujem opština ti maksimalno odrešila kesu. Nisi ti za ovaj poso, čekamo sledeće saopštenje. Kolika je sada dubioza. Tvojim dolaskom čujem sve se drastično povećalo. Kažu Katić mora, ali što Mića ćuti ?????

  17
  3
 8. Evo koliko si ti vremena direktor niste u stanju ni klasican kontenjer sa PET ambalazom isprazniti nego kipe danimaaa ,a ne kaveze sto ces praviti, djabe bacas pare,moze ti se,a za smece nepotrebno je komentarisati!!!

  23
  7

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code