Privremeno zatvoren parking na Škveru, od petka naplata

Privremeno zatvoren parking na Škveru, od petka naplata

9
Podijeli

Plato bivšeg Zanatskog na Škveru, u vlasništvu kompanije Euroland, na kome je skoro dva mjeseca bilo slobodno parkiranje, ove sedmice je zatvoren.

Kako su Radiju Jadran kazali u kompaniji, parking je privremeno zatvoren zbog tehničkog prijema i puštanja u rad. Naplata će krenuti od petka, po istoj cijeni kao i do sada – 80 centi po satu.

Picerija i restoran

Apeluju na sve vozače da u što skorijem roku uklone vozila koja su sada parkirana na platou, kako bi komisija za tehnički prijem mogla nesmetano da radi, ali i za strpljenje sve one koji koriste parking tokom ljetnje sezone.

Obavještenje o zatvaranju biće istaknuto i na raskrsnici Njegoševe i ulice Partizanski put, kod pizzerije Touch.

Sada je na mjestu bivšeg Zantaskog parking, mada investirtor, ruski milioner Jevgenij Medvedev planira na površini od oko 2500 kvadarata izgradnju luksuznog apartmanskogh naselja na tri sprata za podzemnim garažama.

9 Komentari

 1. Ja se nadam da ce to ostati u njegovoj nadi. Da ce biti normalni urbanisti barem jednom i nece dozboliti apartmane . Ako trwba da se radi jedina lokacija za hotel kao apartmansko naselje ove crvene kravate odma da se objese za njih.

 2. U urbanizmu i kod ostalih nadleznih opsrinskih organ nema nijedan zahtjev za otvaranje parkinga na prostoru “Staro Zanatsko HN”
  Kako je firma “Novi Fenix”, koja je upravljala parkingom, zatvorena i kako je osnivacica tu istu firmu stavila pod stecj iako je ista pozitivno poslovala prostor parkinga vise nema dozvolu za rad i samim rim je ov sto se navodi u tekstu neistina.
  Vjerujemo da ce odredjene osobe zapoceti inelegalan rad i pored obecanja da ce gradjani i gosti besplatno koristiti parking prostor do pocetka izgradnje “apartmanskog naselja” za koji takodje ne postoji nijedan papir kod nadleznih organa.
  Molimo da urednik Radio Jadrana provjeri ove nase navode sa nadleznima u Opstini Herceg Novi.
  Nasa organizacija ce u cilju suzbijanja nelegalnih radnji o ovome obavjestiti sve nadlezne organe na nivio Crne Gore.

  Grupa gradjana

  13
 3. Nevidim sta bi bio problem i da traje tehnicki mjesec dana. Njegova je zemlja pa i da ukine parking. Mozemo samo da budemo zahvalni pogotovo mi iz okolnih kuca (mislim na prvi red ispod puta) jer nam je parking omogucen besplatan.

  16
  9
 4. Tehnički prijem, dakle, traje sedam dana?
  Toliko ne traje ni tehnički prijem zgrade, a kamoli ledine.
  Možda hoće još nešto da urade, npr. prilaz za invalide.
  Ili da zamijene ogradu koja je “po standardima” Uprave za zaštitu kulturnih dobara, jer je u zaštićenom Zapadnom podgrađu.
  A informacija je nepotpuna, jer se ne kaže šta se to tehnički prima?
  Ako je parking, kako se to dosada koristio bez tehničkog prijema?
  Da nije bio u pitanju probni rad?

  9
  12
  • Nevidim sta bi bio problem i da traje tehnicki mjesec dana. Njegova je zemlja pa i da ukine parking. Mozemo samo da budemo zahvalni pogotovo mi iz okolnih kuca (mislim na prvi red ispod puta) jer nam je parking omogucen besplatan.

   10
   9
 5. Ne znam covjeka ali vazda mu hvala za ovaj period kada je novljanima (posebno nama ribarima)a i furestima posebno sada ljeti omogucio da parkiraju svoje aute i ne zavisimo od onih derikoza iz parking servisa

  28
  8

Ostavite komentar

*

code