Prodat poslovni prostor Vektra Boke u centru grada, oglašena nova prodaja imovine

Prodat poslovni prostor Vektra Boke u centru grada, oglašena nova prodaja imovine

13
Podijeli

Odbor direktora Vektra Boke poslije julskog javnog poziva za prodaju 10,02 miliona eura vrijedne imovine, donio je odluku o izboru najpovoljnijeg i jedinog ponuđača za kupovinu poslovnog prostora “Paradiso” u Njegoševoj ulici. Odluka o prihvatanju ponude Rajka Čelebića, u visini od 251 hiljade eura, uručena mu je danas potvrdio je Čelebić za Radio Jadran:

“Moje su obaveze sada da u roku od 8 dana izmirim cjelokupan iznos od 251 hiljadu eura, s tim što se i uplaćeni avans od neke 24 hiljade računa u kupoprodajnu cijenu. Nakon toga, kod notara sklapamo kupoprodajni ugovor”, kazao je kratko Čelebić.
Ukoliko u roku od 8 dana Čelebić ne uplati navedeni iznos, gubi pravo na povraćaj uplaćenog depozita.

Picerija i restoran

U međuvremenu Odbor direktora Vektra Boke raspisao je drugi javni poziv za prodaju dijela nepokretne imovine po početnoj cijeni od 9,79 miliona eura.

Kupcima je ponuđen restoran Galeb po početnoj cijeni od 4,43 miliona EUR, motel Dubrava za 2,6 miliona, gradski restoran za 562,5 hiljada, zemljište i poslovni prostor u Herceg Novom za 330 hiljada, zemljište na Rosama za 250 hiljada EUR.

Na prodaju je opet i Autobuska stanica u Herceg Novom po početnoj cijeni od 500 hiljada EUR, poslovni prostor Služba računovodstva za 220 hiljada, motel Borići za 200 hiljada i zemljište kod hotela Riviera u Njivicama na tri katastarske parcele po cijenama od 150 hiljada, 30 hiljada i 520 hiljada EUR.
Zainteresovani pisane ponude treba da dostave do 1. septembra.
Ko ponudi najviše novca postaće vlasnik neke od nekretnina Vektra Boke.

Stečaj je u kompaniju uveden u junu 2015. godine, zbog duga od četiri miliona EUR prema Crnogorskoj komercijalnoj banci (CKB).
Privredni sud je krajem februara ove godine prihvatio Plan reorganizacije Vektra Boke.

13 Komentari

 1. Katicu – Katicu,smjenio si lose i postavio bolje podanike- pa neka se dokazu sada !
  Duguje li Vektra nesto Opstini HN ???
  Dje su vam novi bolji strucniji Simonidini pravnici,kompezujte to (zna to Simonida valjda) !
  Ako neko drugi kupi autobusku i zatvori je (sto je i ralno) sto ces onda cinjet presjednice nas ?
  Neka te Mica i Bigovic posavjetuju -oni su kadra nac rjesenje ???
  Katicu,cekas li problem pa da neko drugi bude kriv ?-pa onda da zakazujete sjednice i da laprdate….
  Imate pare na racunu parking servisa,kupite to pa onda trazite refundaciju… ili kako vec,samo se pokrenite.

  18
 2. Ja da imam pare kupio bih autobusku stanicu( stajaliste) i odmah je zatvorio i ucinio korist gradu i srusio ono ruglo pa bi mozda onda neka nesretna gradska vlast napravila novu!!!

  13
 3. Prostor u Njegosevoj je trebalo da kupi Turisticka organizacija a ne da budu zavuceni gore uza skale dje ne moze pola naroda ni nac’ ni doc’ !!!
  Ali nema nikoga doma!

  32
 4. Dzaba mi komentarisemo…….
  da makar sanjamo , pa da vidimo sta ce biti kada se probudimo, nego budni, sirom otvorenih očiju sve gledamo i ne mozemo nista…jadni naš grade, Herceg Novi…od Vinoprometa, Prvoborca, Brodogradilišta…….do…….sta je jos ostalo….još malo će vremena proći…nećeš više biti ni NAŠ.
  Ovo je velika tuga narode. Da će makar nesto biti bolje, naprednije…ili isto kao kada su ti svi objekti radili….pa da kažemo :svaka čast. Nego se vidi po dosadasnjim ponašanjima, od rušenja Tamarisa , i nakon… jedno veliko NIŠTA.
  Ko može biti optimista?

  16
  1
 5. Da je Titovo vrijeme, ovaj brković bi bio neprijatelj države,i ne bi bio na slobodi.Ruinirao objekte,rastjerao radnike,porušio hotele,zadužio zemlju i sve nas preko 300 miliona,vjerovali ili ne.Ima lim koga da zaustavi ovu spodobu da nam sve proda. Zašto opštinari nešto ne preduzmu??

  63
  2

Ostavite komentar

*

code