Početna Društvo Produžen rok za upis na Fakultet za menadžment u Meljinama

Produžen rok za upis na Fakultet za menadžment u Meljinama

8

Iako je rok za treći upis na Fakultetu za menadžment trebalo da bude završen do 1. septembra, zbog velikog interesovanja, produžen je. Zainterosovani mogu i dalje aplicirati, kaže za Radio Jadran dekanica fakulteta, Irena Bilafer.

Ove godine kreće deveta genaracija brucoša na četiri smjera osnovnih studija: turizam i hotelijerstvo, finansije, računovodstvo i bankarstvo, porezi, carine i osiguranje i Poslovna informatika i elektronski biznis. Za sada je upisano 60-ak studenata. Početak nastave planiran je za sljedeći ponedjeljk, 17. septembar.

– Ove godine je posebno zaživio smjer Poslovna informatika i elektronski biznis. To je smjer za koji prethodne generacije studenata nisu pokazivale interesovanje. Jako smo zadovoljni jer smatramo da je smjer koncipiran na pravi način i da studenti kad ga završe mogu imati koristi od toga.

Bilafer kaže da će nastava na fakultetu biti organizovana u blok predavanjima, kao i do sada, a u toku je i kreiranje njihovog rasporeda. Za osnovne studije uglavnom će biti ujutru, a za specijalističke i magistarske studije u poslijepodnevnim časovima, jer su ti studenti, uglavnom, u radnom odnosu, navodi Bilafer.

U okviru Centra za strane jezike i Centra za informatiku ovog fakulteta u toku je formiranje grupa  za kurseve stranih jezika i informatike za studente i bivše studente fakulteta, ali i za ostale građane. Od sjutra počinje kurs crnogorskog jezika za strance, a kursevi engleskog i italijanskog od 1. oktobra.

Novina ove godine u Centru za informatiku biće dvodnevne i trodnevne radionice za napredni Excel, kaže Bilafer.

– To su radionice koje bismo nudili bankama i hotelima za njihove zaposlene. Usko su specijalizovane da pruže zainteresovanim upravo ono što im treba, tako da oni kad odslušaju predavanja u petak, subotu i nedjelju, već u ponedjeljak mogu da  primjene na poslu i olakšaju sebi rad – ističe Bilafer.

Centar za informatiku obuhvata obuku u osnovnom i naprednom kursu ECDL, Microsoft Office, programske jezike, fotošop.

Detaljnije informacije i prijavljivanje mogu se obaviti u prostorijama Fakulteta, u Gaudi centru u Meljinama, kod kružnog toka.

8 Komentari

 1. Na Fakultetu se drze besplatni kursevi kineskog jezika ( kineski predavaci sa Konfucijevog instituta- diploma priznata od kineskog ministarstva prosvete HANBAN).
  Kursevi ECDL- internacionalni cerififikati priznati u 123 zemlje.
  ORACLE kursevi sa cerifikatima- dovoljni da se zaposlite bilo gde na svijetu.
  Kursevi 7-8 stranih jezika, iz informatike.
  Fakultet sponzorise vaterpolise i kosarkase. Itd…. Vasa djeca i vi ne morate trcati u Podgoricu za dalje obrazovanje, tu vam pod nosom i treba cijeniti te napore i trud.

  3
  2
 2. Ej, a predavac na tom prestiznom fakultetu bila nekakva carinica koja je pozavrsavala sve prestizne vise skole u Srbiji, Baru i H. Novom. Bas kvalifikovana za predavaca. Ja takvima djecu necu ostavljati.

  10
  2
 3. Molim vas, javite mi da li je na Uble otvoren kakvi fakultet?
  Evo, jos malo svako mjesto uz Rivjeru imat ce fakultet.
  Zatvaramo osnovne skole ili nemamaju djeca dje da uce, ali “fakulteti” se otvaraju.
  Cudo nevidjeno!
  Ima li idje ovakve drzave?

  11
  4
 4. “zbog velikog interesivanja” – zvuci mi to nesto poznato. tako je i turisticka zbog velikog interesovanja produzila rok za guide onaj

  28
  3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code