PRODUŽEN TENDER ZA DUGOROČNI ZAKUP ZEMLJIŠTA I AKVATORIJUMA IZMEĐU NJIVICA I UŠĆA...

PRODUŽEN TENDER ZA DUGOROČNI ZAKUP ZEMLJIŠTA I AKVATORIJUMA IZMEĐU NJIVICA I UŠĆA SUTORINE

134
0
Podijeli

Tender za davanje u dugoročni zakup zemljišta i akvatorijuma na lokaciji između Njivica i ušća Sutorine u Herceg Novom produžen je do 5. maja.

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte produžio je i rok za otkup tenderske dokumentacije do 28. aprila do 16 sati. Ponude je moguće dostavljati do 5. maja do 12 sati.
Prvobitni rok za dostavljanje ponuda bio je 7. mart, a za otkup dokumentacije 28. februar. Tenderska dokumnetacija košta deset hiljada eura.
Zemljište i akvatorijum se daju u dugoročni zakup, na period od 31 do 90 godina, uključujući izgradnju i upravljanje turističkim kompleksom. Takođe se očekuje da ponudi iznos fiksne zakupnine po metru kvadratnom, čiji garantovani iznos ni u kom slučaju ne smije da iznosi manje od jednog eura po kvadratnom metru zemljišta i 0,6 eura po kvadratnom metru akvatorijuma.
Investicioni program mora biti obezbijeđen prihvatljivom garancijom banke.
Zemljište i akvatorijum na lokaciji između Njivica i ušća Sutorine prostire se na površini od 30,6 hiljada metara kvadratih i prostor akvatorijuma u površini od 17,31 hiljadu kvadrata. Lokacija se nalazi južno od ušća rijeke Sutorine, a sjeverno od naselja Njivice. Kolskim putem udaljena je oko pet kilometara od središta Igala i oko devet kilometara od centra Herceg Novog.
Prethodni tender za dugoročni zakup turističkog kompleksa između Njivica i ušća Sutorine u Herceg Novom propao je, jer nije bilo zainteresovanih. Tender je objavljen 20. decembra 2008. godine.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code